maanantai 7. lokakuuta 2013

Kosteusvoidetta Jälleen Suihkussa!!

Nyt olisi sitten aika esitellä kuukauden toinen pienoinen loppuja!
Kyseessä oli tämä Satsilta nappaamani (näitä oli jaossa ilmaisina näytteinä siellä ja on itse asiassa vieläkin) Nivean In-shower Body Milk Skin Conditioner eli suihkussa käytettävä kosteusvoide.
Mikään uusi juttu tällainen tuote ei ole itselleni, kun olen Oriflamelta aikanaan käyttänyt monta monituista tuubia tällaista samanlaista, täälläkin olen kertonut siitä vajaa pari vuotta sitten ja reilu vuosi sitten jouduin sanomaan hyvästit viimeiselle tuubille...
Tämä Nivean vastaava suihkuvoide oli täysin samanlaista kosteusteholtaan, ei tosiaan tarvinnut suihkun jälkeen rasvailla enää kroppaa, jos tällä pesi ja kuivasi itsensä varovasti taputellen!
Tämä pieni 50ml tuubi riitti mulle 3 käyttökertaan eli reilu 16ml kului per kerta, joka vastaa myös aika lailla mun kosteusvoiteen kertakäyttömäärää.
Tuoksu tässä oli tympeä, perus niveamainen, josta en niin tykännyt eli kaipaan kovasti tuota Oriflamen vastaavaa sen suhteen takaisin. Siinä oli minun nenääni miellyttävämpi tuoksu!
Voisin kuitenkin tässä paremman tuoksuista tuotetta odotellessa ostaa laiskoille illoille pelastajaksi tämän täysikokoisenkin version, tehot voittavat tässä tapauksessa tuoksun :). Voihan tätä käyttää yhdessä paremman tuoksuisten kosteuttavien kroppakuorintojen kanssa ;).
Oletteko te kokeilleet tätä tai olisiko jollain merkillä jotain vastaavaa tuotetta paremman tuoksuisena???

Tänän oli taas helpottava päivä töissä, vaihteeksi :D.
Ykkösohjaajani tuli taas tutkimusjaksolle, niin selvisi viimein rahajututkin hetkeksi ja rahaa on kyllä tulossa se odotettu summa, hetken joutuu sitä vielä odottelemaan, kun maksuun sitä ei oltu vielä laitettu. Kyllä se tästä :). Ja hän oli vielä ensi vuodelle saanut projektirahoituksen yhdestä säätiöstä, niin sieltäkin voi saada tarvittaessa tutkijakuukausia, jos ei omista hakemuksista tärppää. Ja vielä on myös kakkosohjaajani rahoituksesta vararahaa saatavilla tarvittaessa. Eli nyt voi rauhassa odotella niiden hakemusten tuloksia loppuvuoden ja varmaan alkuvuosikin on suhteellisen turvattu, kunnes taas seuraavia hakemuksia laitetaan menemään :).
Muutenkin on mukava, kun mielenkiintoisia tuloksia on edelleen löytynyt ja lähes varmistunut, niin mukava päästä sitten niistä juttuakin kirjoittamaan vuoden alussa!
Kyllä nuo asiat järjestyy aina tavalla tai toisella, miksi siihen on vain niin vaikea luottaa ja uskoa?!?

Tällaista siis tänne!
Tulipas tuosta kommenteista mieleen, että hemmetti olen täysin unohtanut tehdä uuden varastopostauksen!!! Kiitokset Sonjalle muistutuksesta, se on mulla tässä päässyt täysin unohtumaan :D!!! Piti ihan etsiä vanhemmat postaukset ja laittaa ne oman tunnisteen alle (löytyy Varastotilanne-tunnisteesta). Mun täytyy tässä nyt miettiä milloin ehtisin ne kuvailla, vai jättäisinkö suosiolla esim. vuoden vaihteeseen... Vai mitä mieltä te olisitte?? Haluatteko nähdä tilanteen pian jo kuvina?? Varastovälilehden numeroina yritän päivittää aina kuukausittain, mutta siinäkin on välillä tullut pari kuukautta väliä :D. Nyt se on kuitenkin suht ajantasalla. Kyllä onnistuu varmaan tässä lähiviikonloppuinakin kuvata, jos haluatte kuvaversion piakkoin saada, viikonloppuun se kuitenkin menee, kun viikolla ei kyllä ehdi tehdä...
Kyllähän nuita postauksia ja kuvia odottelisi tekoaan ja julkaisujaan vaikka kuinka monta, mutta meinaavat aina jäädä näiden loppujien jalkoihin :D. Kyllä niitä tulee hitaasti mutta varmasti julkaistua ;).
Mutta palaillaan taas huomenna!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Varastotilanne-postaus kiinnostaa ja kovasti!!! :D Kaikki sellasethan on ihan parhautta. :D Mutta ei sun sitä tarvii kiirehtiä, teet ihan oman aikataulusi mukaan. Mä uskon, että pysyn lukijanasi vielä vuodenvaihteessakin.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :D.
   No minä katson, missä välissä sen jälleen väkerrän, nyt alkoi itseäkin kiinnostamaan kun vihdoin taas tuon muistin, että minkä näköiset hyllyt on tällä hetkellä :D.

   Poista
 2. Hehe, joo ei oo kiire sen postuksen kanssa, teet sitten kun itestä tuntuu! :)
  Mulla oli tuota Niveaa sellanen näytepussi ja totesin sen turhakkeeksi omalla ihollani, ilmeisesti kosteutta riittää ilmankin..
  -sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookrait, katsellaan mihin väliin sen teen, alkoi uteliaisuus itselläkin nyt nousta noiden tavaroiden suhteen :D.

   Onpas harmi, ettei sulla tuo Nivea toiminut! Ilmeisesti sulla ei iho lisäkosteutta tarvitse :).

   Poista

Suositut tekstit