sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kutsuvieraana Antell Kalevankulma-kahvilassa

Tuossa syys-lokakuun vaihteessa huomasin Facebookissa uutisvirrassa mainoksen Antell-kahvilat-sivuston hausta kutsuvieraaksi vasta avattuun Kalevankulmaan. Oon kyllä monesti osallistunut FB:ssäkin monenlaisiin arvontoihin ym. juttuihin, mutta en ole koskaan oikein tosissani uskonut, että niistä voisi meikäläinen koskaan mitään voittaa, sen verran huono arpaonni itselläni yleensä on (noh, kerran voitin peräti Avonin sivuilta päivävoiteen, mikä oli mukava yllätys) :D.
Tähänkin hakuun kirjoitin tietoni ja vastauksen kysymykseen "Millä perusteella valitset kahvilasi?" sillä asenteella, että tällaiseen ei nyt ainakaan ole minulla mitään mahdollisuuksia, varsinkin kun itsestäni vastaukseni tuntui olevan sellaista perussettiä, joka ei varmasti erotu mitenkään ylitse muiden :D.

Kävikin sitten toissa viikolla niin, että kun tulin erittäin kökkömäisen työpäivän jälkeen kotiin erittäin v***uuntuneena kaikkiin mahdollisiin asioihin ja tarkistin tylsistyneenä sähköpostini, niin kappas vain, siellähän oli yhtenä viestinä "KUTSU KAHDELLE Antell-kahvila Kalevankulman kutsuvierastilaisuuteen 11.10.2013"! Oli kyllä todellinen päivänpiristys ja täydellinen yllätys tuo, että olin tosiaan yksi valituista :D.
Viime viikolla piti sitten alkaa miettiä, kenet ottaisin tuonne mukaani ja kun Mr.Insinööri ei päässyt tuolloin (kun piti lähtä traktori-remonttia kotiinsa tekemään), niin päätin sitten kysäistä mukaan Margitia, kun ei olla ehditty nähdä moneen kuukauteen! Saisipahan vihdoin ajan kanssa vaihtaa kasvokkain kuulumiset sen normaalin fb-sivujen ja blogien lukemisen sijaan ^_^.

Niinpä sitten perjantaina illalla suunnattiin suoraan töistä tuonne vähän jännittäen, millainen tuo olisi, koskaan kun ei ole tuollaisissa kutsuvieras-jutuissa ollut mukana!
Ja turhaan tuli jännitettyä, sillä sinne sai mennä silloin kun ehti ja lähteä sitten, kun siltä tuntui klo 17.30-21 välillä. Oli sellaista oikein mukavaa perusillanviettoa sillä erotuksella, että tarjottavia sai syödä ja juoda maksutta :).

Yritin muutaman kuvan napsia itselleni muistoksi siinä syömisen ja rupattelun välillä. Kahvila oli mielestäni oikein kodikas, avara ja valoisa (noh, siihen aikaan oli toki jo hämärää), tuolloin ilta-aikaan oli mukava tunnelmavalaistus. Sinne mahtuu tulemaan myös vaunujen kanssa hyvin, kun ovella ei ollut rappusia/kynnyksiä ja pöydät oli sijoiteltu kivasti ikkunoiden viereen eli tilaa jäi sitten enemmän keskemmäs. Siellä on kuulemma myös isot wc-tilat (nyt ei tullut niitä katsastettua) eli lastenhoitokin pitäisi onnistua hyvin (vink vink sinulle rakas R, milloin nähdään kahvittelun merkeissä ;)? ).

Mutta tosiaan tarjolla oli aluksi kuoharia ja siinä olikin mukava vaihtaa kuulumisia hetki, kunnes tarjottavat houkuttelivat puoleensa...

Suolaisia tarjottavia oli tarpeeksi ja ne olivatkin todella herkullisia (ja yllättävän täyttäviä, vaikkei tullut otettua kuin yksi palanen kutakin tarjottavaa!). Henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä, sillä kun Margit kysyi onko noissa suolaisissa tarjottavissa sipulia, niin ottivat heti selvää asiasta kokilta ja kertoivat vastauksen :).

Onneksi oli myös vähän kevyempääkin tarjottavaa salaatin muodossa, vaikkei se minun vatsa-parkaani pelastanutkaan, kun päästiin jälkiruokaan...

Nimittäin kakku-buffettiin :D!
Kun luin tuolta FB:n sivuilta, että täällä on tarjolla tiistaisin ja torstaisin kakku-buffet, niin vannoin, että se on pakko päästä kokeilemaan jossain vaiheessa, vaikka harmittavasti se on just siihen aikaan (klo 16-18), että mulla on yleensä jumppaan meno :).

Kakkuja kyllä riitti...

Ja kaikkea halusin päästä maistamaan...

Ja niin niitä maistoinkin, lukuunottamatta raparperihyvettä ja jotain kakkua, joka tuotiin juuri kun oltiin jo tekemässä lähtöä :D.
Ei kyllä toisaalta olisi ne enää räjähtämispisteessä olevaan vatsaani mahtunutkaan, työ ja tuska oli päästä pyörän selkään tuon jälkeen, mutta oli kyllä sen arvoista :D.

Oli kyllä tosi mukava kokemus kaiken kaikkiaan ja haluaisin käydä joskus myös kokeilemassa aamupalaa, lounasta ja sunnuntai-brunssia, vaikka luulen, ettei ainakaan aamupalaa ja lounasta ole mahdollista töiden puitteissa valitettavasti kokeilla...
Ehkä joskus loma-aikaan se voisi onnistua, tosin saa nyt nähdä, milloin mä saan ne mun jäljellä olevat lomapäiväni viettää...
Mutta tämä kerta ei varmasti itselläni viimeiseksi kerraksi jäänyt! Oli kyllä sen verran mukava paikka ja tuo sopii niin moneen juttuun, myös illan vieton aloitukseen, kun A-oikeudet löytyy :).
Ootteko oululaiset jo käyneet katsastamassa paikan?? Millaisia kokemuksia??

Näissä tunnelmissa meni siis perjantai!
Tämä päivä meni vielä aamupäivällä Hullareilla (taaskaan ei tyhjin käsin lähdetty...) ja tuossa iltasella kävin taas pitkästä aikaa Pumpissa kiduttamassa käsieni ja jalkojeni onnettomia lihaksia, oli kyllä kivaa :D.
Palataan huomisiltana taas asiaan, kosmetiikan pariin :).
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Hihi! Mikä pallinaama kuvassa :D Mutta tuonne ehdottomasti toistekin. Oli todella kivan oloinen kahvila ja ne herkut.. Omsnoms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höps höps, ihana oot <3
   Ja ihana oli nähdä, pippaloita odotellessa sitten viimeistään uudelleen ^_^.

   Poista
 2. Oi kakku-buffet! :o En oo ennen kuullutkaan moisesta! Ihanalta kuulostaa ja voi että mitä herkkuja oot päässyt maistelemaan! Nam! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, alahan matkustaa tänne pohjoseen, niin käydään buffassa ;D.
   Ihania nuo olikin <3

   Poista
 3. Sovitaanpa tärskyt,tuolla pitää päästä ehdottomasti käymään.lehdessä olikin juttua että on vauvaystävällinen kahvila,mm.imettää pystyy rauhassa.varmaan jonain viikonloppuna olisi hyvä kun ilta-aikaan en viitsi pojan kanssa olla enää kaupungilla.kaikki nuo herkut kyllä näyttää houkuttelevilta.:-P -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti sovitaan reffit <3. Ja kun poitsunkin voi hyvin ottaa mukaan tuonne, niin sitäkään ei tarvitse murehtia ja sen takia kiirehtiä ^_^.
   Mutta pitää meijän myös ne ruoka-reffitkin sopia, että pääset hetkeksi myös itseksesi liikkeelle :).

   Poista
 4. Taitaa olla paras tehdä ne ruokatreffit hieman myöhemmin,poju syö vielä sen verran tiheään että en ehtisi kuin tulla kaupungille kun pitäisi olla imettämässä.;-)toki pakkasessa on maitoa mutta säästän sen loppuvuoteen että pääsen tuon yhden paikan vaihtamaan hammaslääkäriin.ilman puudutusta se ei onnistu.mutta kahvilatreffit onnistuu kyllä ja ne meidän pitää tehdä mahdollisimman pian.:-)-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sopia kahvittelut, kunhan tästä taudista parannun :)!!

   Poista

Suositut tekstit