keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tulevan kuukauden tuleva surkea saldo

Nyt olisi vuorossa sitten perinteinen ennustelu-postaus, joka ei kovin hyvältä omiin silmiini näytä...
Pidemmittä puheitta:

Tässäpä on Lokakuun todennäköisimmät loppujat kaikessa pienuudessaan...
Eilen otin pikaisesti tämän kuvan, kun valoa vielä vähän ulkona oli ja tänään sitten hoksasin, että 3 juttua jäi kuvasta uupumaan.
Ne olivat vartalosuihke, kulmakynä jaaa..... Mikäs se kolmas olikaan..... Noh, mä nyt unohdin sen :D. Katsotaan, tuleeko kuun aikana vastaan :). Yhden suihkugeelin jätin tarkoituksella pois, kun en vielä tiedä, millä aion meijän käsisaippua-pumppupullon täyttää :).
Mutta mitä kuvassa näkyy, niin siellä on myös jonkin verran tuttuja tuotteita syyskuun ennustuksista.
Kropparasvaa, -saippuaa ja -kuorintaa, intiimipesusaippuaa, hajuvettä, kasvopesua ja -seerumia, jalkasuihketta, kuivashampoota, hiusnaamiota, kasvonaamiota ja ripsaria.

Onhan tuossa ihan kivasti tuotteita, mutta jotenkin viime kuuhun verrattuna ihan älyttömän paljon vähemmän... Tosin näinhän se aina menee, että kun yhdessä kuussa loppuu paljon, niin seuraavassa kuussa ei ole mitä loppua. Nyt siis täytyy toivoa, ettei mene ihan överiksi plussailut (yeah, you wish...) :p!
Huomenna esittelenkin jo kuukauden esimmäiset tulleet :D. Että erittäin hyvin alkaa tämä!!
En nyt tämän enempiä höpöttele, huomenna ei ole jumppailtaa, niin olen aiemmin kotona :). Eli huomenna sitten kuulumisia lisää, eräs kivakin juttu selvisi eilen ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit