tiistai 29. lokakuuta 2013

Extra-mieto Putsari

Nytpä olisikin aika esitellä tämän kuun viimeinen minikokoinen loppunut. Onpas erittäin optimistista :D.
Mutta joo, en usko, että enää ehtii yhtään mitään loppua, ei edes minikokoista... Pakko se on jo tappio myöntää :p.

Jos nyt jostain itseäni lohduttelen, niin tämä 15ml Cliniquen Extra-mild Liquid Facial Soap kasvoputsari oli viime Hullareilta ostamassani Cliniquen setissä eli vasta hommattu tuote myös loppui hyvin pian :).
Tämä oli koostumukseltaan juoksevaa, vaalean maitomaista "geeliä", eikä tämä kuivattanut ihoani. Tästä jäi sellainen nahkean kalvomainen tunne iholle, mutta se ei ollut niin paha kuin mitä joistakin maito-puhdistuksista on itselleni saattanut tulla.
Tämä hälvensi ainakin hieman sitä pelkoa, mikä mulla on välillä ollut tällaisista "hellävaraisista" kuivan ihon putsareista.
Käytin tätä vain aamu-puhdistuksessa, joten meikinpoisto-tehoista en tiedä. En kyllä tämän tyyppistä edes osaisi meikinpuhdistuksessa ainakaan yksinään käyttää, vaan pitäisi olla se saippuamainen putsari toisessa vaiheessa mukana kuitenkin :).
Kaiken kaikkiaan jäi ihan positiiviset fiilikset ja voisin talviajalle aamupesuun ostaa joskus täysikokoisenkin tuotteen :).

Tuon jälkeen otinkin sitten seuraavan minikokoisen putsarin aamukäyttöön, vaikka vuorotellen onkin Oriflamen putsari myös käytössä.
Tästä juttua ensikuussa, olen 100% varma, että tämä loppuu sitten :).

Mitään sen kummempia ei tänne kuulu. Edelleen nenä vuotaa ja päätin vielä tän viikon pyhittää "levolle" ilman jumppia ja pyöräilyjä, mutta ensi viikolla lähden ihan varmasti liikkeelle. Kuitenkin sitten tulee jo 3 viikkoa liikkumattomuutta täyteen, niin en vaan enää saa pidettyä päätä kasassa :p.
Töissä olen saanut posauttaa pääni heteroplasmisten mutaatioiden, insertioiden ja deleetioiden kanssa. Olen kyllä todella syvässä suossa tämän mun projektin kanssa, mutta ehkä mä saan jossain vaiheessa itseni kuiville ja jopa tajuamaan jotain :D.
Sitä päivää odotellessa siis!
Mutta huomenna vielä luvassa viimeisten täysikokoisten tuotteiden esittelyt!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit