keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Limetillä Freesausta

Heissan!
Tänään oli kaikesta jännittävyydestään ja ahdistuksestaan huolimatta kiva päivä töissä.
Työkaverin kanssa odoteltiin ensimmäisen hakemuksen tuloksia, vaan eihän ne vielä selvinnyt, kun ei meidän yksikön labrapäällikkökään saanut lupaa paljastaa saajia ja ei tullut sähköpostiin tai nettisivuillekaan vielä infoa... Huomenna jännitys siis jatkuu!
Mutta olinpahan vihdoin ja viimein saanut sekä syys- että lokakuun rahatkin tilille, eihän tässä mennytkään kuin 6-7 viikkoa... Ja nyt edelleen joudun Melan kanssa "vääntämään", kun ei sieltäkään ole tullut päätöksiä ja kun tuo apurahakin nyt pätkittyi, niin se varmaan vaikuttaa siihen hakemukseenkin -.-
Ehkäpä se aurinko kohta alkaisi tännekin kunnolla paistamaan...

Nyt sitten seuraavan purkin esittelyyn!
Vuorossa on tämä Oriolan kautta tilaamani Freshderm-merkin Lime Shower Gel suihkugeeli, jonka tyhjensin täytettävään pumppupulloon käsisaippuaksi. Ja hieman nyt se päätös harmittaa...
Silloin kun testasin tätä ensimmäisen kerran suihkussa, niin tuoksu tuntui olevan ihan liian pliisu omaan makuuni, eikä hirveästi mieleeni, mutta mieli muuttuikin sitten tätä tyhjäksi huuhtoessani viime viikolla!!
Tuoksu olikin yhtäkkiä kivan kirpeän limemäinen ja piristi myös mielialaa yllättävästi. Tehoiltaan tämä oli muutoin ihan perussuihkugeeliä, kuivatti mielestäni normaaliin tapaan jonkin verran ihoa. Olomuodoltaan oli melko juoksevaa vaaleanvihreää geeliä.
En nyt kuitenkaan tiedä, ostaisinko uudelleen... Täytyy katsoa, mitä mieltä olen tästä sitten, kun käsisaippuana tätä useammin käytän :).

Yksi muu kiva juttu, jonka sain tänään tietää oli se, että Kuudes Maku ottaa myyntiin Nelituulian konvehteja \o/ !!! Jeeeee, pääsen siis edes jotain makuja näistä ihanista konvhdeista pitkästä aikaa herkuttelemaan, aivan ihanaa!!
Täytyy melkeen viikonlopuksi käydä ostamassa rasia (tai pari) :).
Tällaista siis tänne ja huomenna jatkuu (saa nähdä, tuleeko sitten ilo- vai suru-uutisia :p).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit