torstai 24. lokakuuta 2013

Ei tämäkään nyt oikeen sheikannu...

Jooh, töissä oltu ja kaatosateessa poljettu töistä kotiin... Mielenkiinnolla odotan huomista olotilaa tuon kaatosateen jäljiltä... Suosiolla muutenkin taidan bussiin huomenna hypätä, kun joku oli varastossa mennyt kaatamaan mun pyörän ja ohjaustanko oli sitten erittäin mielenkiintoisesti vääntynyt... Kyllä sillä ajoi, mutta hirveää ääntä se piti ja oli se ohjaaminenkin hieman huteraa -.-
Täytyy siis oottaa Mr.Insinööri kotiin, en mä itse saa sitä tankoa väännettyä takaisin normaaliin asentoon... Huoh...
Kaiken kaikkiaan tuntui, että tänään olisi ollut maanantai eikä torstai...

Noh, mutta sitten olisi varmaan seuraavan loppujan esittelyä!
Se olikin tämä Dermosilin For Faces Shakes Facial Mask Strawberry kasvonaamio.
Oikea käyttötarkoitus tällä olisi ollut niin, että 40ml vettä (mukana olisi siis se sekoituskuppi) piti lisätä tämä 10g pussin sisältö ja sekoittaa voimakkaasti muutama sekunti, kunnes tämä oli olomuodoltaan sellaista suht kiinteää mömmöä, vähän niin kuin moussea.
Tämä olisi myös pitänyt heti käyttää, sillä säilyttämistä ei valmis tuote ohjeen mukaan kestä.
Itsehän käytinkin tämän sitten pienissä erissä eli tästä tein mössöä noin 5-7 kertaa (menin laskuissa sekaisin), annostelin jauhetta ja vettä summamutikassa ja varovasti sekoittelin, kunnes sain halutun vaaleanpunaisen mössön ja levitin sen naamalleni siveltimellä.
Olomuoto oli tässä kyllä jännä, sellainen geelimäinen mousse/vaahto, mutta siihenpä ne hyvät puolet jäi.
Ei tämä mielestäni pahemmin ihoani kosteuttanut, vaan jäi vähän sellaiseksi nahkeaksi tämän jäljiltä. Tuoksu oli lisäksi aika tylsän teollinen, etäisesti mansikkaa muistuttava, oli vähän pläääh :(.
Kaiken kaikkiaan oli kyllä vähän pettynyt olo ja tuntui turhalta 6,50e tähän käyttää... Toinen pussukka vielä olisi jäljellä, mutta en kovin innolla tämän jälkeen sitä käytä.

Mutta nyt alan katsoa tv:stä tuota Arrow:ta, joten palaillaan huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Minusta tuo sitruuna oli edes vähän parempi. Hiukan sentään puhdisti ihoa, mutta mansikka oli minustakin plääh ja tehoton. Onnittelut rahoituksesta, mistä kerroit joku päivä, varmaan vaikuttaa tosi paljon arjen mielialaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä tietää, että vielä saattaa olla toivoa jäljellä tuon sitruunan suhteen sitten :D !! Jospa se mullakin sitten pelittäisi joten kuten :).

   Kiitos paljon onnitteluista, kyllä vaikuttaa mielialaan ja yleisesti ottaen arkielämään, kun ei tarvitse toimeentulosta murehtia 2 vuoteen :D !!
   Vielä kun saa viimeiset varmistukset kuntoon, niin voi oikeasti kunnolla hehkuttaa :).

   Poista

Suositut tekstit