torstai 17. lokakuuta 2013

Ilon ja Flunssan Päivä!

Aamulla heräsin puoli 6 aikaan ihan järkyttävä kaktus kurkussa ja kun töihin pääsin klo 6.45, niin olo vaan huononi entisestään. Onneksi sain Mr.Insinööriltä kyydin töihin ja kotiin ja olokin hieman parani, kun lääkettä sain otettua.
Tämä päivä olikin sitten melkoista taistelua tuon flunssan kanssa ja samalla sitten hirveä jännitys ja levottomuus päällä koko ajan. Vähän väliä sai kytätä nettisivuja ja sähköpostia, että tuleeko sieltä tohtoriohjelma-hausta vihdoin tuloksia vai ei... No ei tullut päivän aikana...
Mentiin käymään töistä suoraan kaupassa ja kassalla ollessamme työkaveri sitten soittaa, että lue nyt äkkiä sähköpostisi, ne tulokset on tullu ja molemmat meistä sai tutkijakuukausia...
Ja kotiin päästessäni lukemaan mailin, niin kyllä siellä listassa vaan kökötti mun nimi ja molemmille vuosille 2014-2015 on tulossa täydet 12 kuukautta palkkaa !!!! Eli mun ei siis tarvitse 2 vuoteen murehtia apuraha-hakemuksia (paitsi jotain matka-apurahoja ehkä tarvittaessa), voiko tämä olla edes todellista?!?!! :D
Mä en oikeesti ees kunnolla tajua tätä vielä ja tuo räkä tuolla pääkopassa entisestään vaikeuttaa tämän asian tajuamista :D. Nyt vaan pitäisi seuraavaksi saada hyväksyntä sinne UniOGSiin, että mä oikeasti pystyisin nuita jatko-opintoja tekemään :p. Jospa sinne nyt olisi helpompi saada hyväksyntä, vihdoin ja viimein!
Ääääää, tää on ihan käsittämätöntä!!!

Mutta pitihän mun vielä tähän samaan esitellä seuraava loppunutkin!
Nyt vuorossa on Avonin Naturals-sarjan Moisturising Mango & Passion Fruit Body Yogurt kropparasva.
Tässä oli tosiaan parasta ennen-päivä ollut jo maaliskuussa, mutta hyvin pelitti, eikä ollut ongelmia tuoksun tai olomuodon kanssa.
Päivämäärän takia varmaan tuoksu oli laimentunut, mutta tunnisti kyllä makeaksi mangoksi.
Tämä oli olomuodoltaan sellaista oranssiin/keltaiseen vivahtavaa... Mitenhän sen nyt selittäisi... Juoksevampaa kuin vartalovoi, mutta kuitenkin sellaista jämäkkää tavaraa. Jos otit nokareen sormelle, niin se nokare pysyi siinä sormen päässä kasassa eikä valunut :). Jugurtin juoksevuutta tässä ei kuitenkaan ollut, paitsi jos vertailukohtana on turkkilainen tai kreikkalainen jugurtti... Olomuoto oli oikeastaan aika lähellä niitä :).
Kosteutustehot olivat mulle riittävät ainakin näin alkusyksystä, ei tarvinnut yhtä paljon laittaa tätä kuin mitä tarvii esim. emulsioita pistää, vaan hyvinkin pieni määrä riitti kosteuttamaan.
Ei mulla ole tästä oikein mitään negatiivista sanottavaa, jos olisi myynnissä vielä, niin ilomielin voisin ostaa lisää!!

Noh, nyt on sitten käyttöön lähtenyt kookoksen tuoksuisia juttuja ja kuten näette, niin tuostakin kroppaemulsiosta on päivämäärä paukkunut jo toukokuussa :D. Sen suhteen on kyllä pelittänyt ilman moitteen sijaa, onneksi.
Tämän kanssa lähti suihkukäyttöön sitten myös kookoksen tuoksuinen suihkugeeli (tai "smoothie"). Tässä huomasin, että oli alkanut aineet erottua toisistaan (on aika vanha suihkugeeli...), mutta kun sekoitin pulloa, niin on toiminut hyvin ;D.
Täytyy sitten laittaa käsisaippuaksi, kun tuon suihkugeeelinä käyttö loppuu emulsion loputtua...

Mutta nyt lähden nujertamaan tuota flunssaa, josko vielä huomenna töihin pääsisi ja jaksaisi!!
Palataan taas huomenissa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, niin ne asiat vaan järjestyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!
   Kyllä sitä pitäisi vaan tosiaan luottaa siihen, että asiat järjestyy AINA, tavalla tai toisella :).
   Niin monta kertaa on tämän saanut todeta ainakin omalla kohdalla :).

   Poista
 2. Hei hienoa että työasiat järjestyi noin pitkäksi ajaksi! :)
  ite oon harkinnu ostavani seuraavaksi The Body Shopin kookos-vartalovoiteen, sitten joskus... ;)
  -sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on kyllä oikeasti melkoinen lottovoitto täällä meijän alalla :D.
   Tosin vielähän ei ole tätä kirkossa kuulutettu, kun pitäisi saada itseni vielä sinne UniOGSiin, joka on tuolle vaatimuksena (ja muutenkin, jos ylipäätään haluan edes väitellä, niin pitää olla sinne jatko-opiskelijaksi hyväksytty) :).

   Oi joi, Body Shopin voiteet <3. Itse haaveilen Body Shopin joulukalenterista ;D
   http://www.thebodyshop.fi/fi/advent-calendar/19274/dp?openGroup=493

   Poista
 3. Onnea kovasti!:-D-R

  VastaaPoista

Suositut tekstit