lauantai 12. lokakuuta 2013

Uusia Ostoksia ja Bändi-löytöjä

Heissan!
Eilen olin kyllä ajoissa jo kotona, mutta en sitten jaksanut alkaa kirjoitteleman mitään :).
Huomenna voisin postailla sitten muutaman kuvan, jotka nappasin siellä Antellilla! Oli kyllä aivan ihana paikka ja ihanat tarjoilut (ja seura oli myös mahtava ^_^).
Tänään lähdettiin sitten heti 8 aikaan MP:n kanssa pyöräilemään koleassa kelissä keskustaan taas Hulluille päiville ja pari tuntia siellä tulikin pyörittyä. Ja jälleen tarttui jotain mukaan...

Herkku... Ei sieltä vaan pääse pois tyhjin käsin, jos mä sinne meen!
Urheilu-puolelta ostin muutaman tetran lisää noita Gainomax-palautusjuomia, ensi viikonlopun 2½ tunnin spinningkiä silmällä pitäen :p. Täytyy nyt toivoa, ettei tule mitään estettä päästä sinne!!!

Ja nyt lähti sitten kosmetiikkaakin mukaan (ja kuva meni pieleen, kun ei tarkentanutkaan oikeaan paikkaan)...
Olisiko tämä anteeksiannettavampaa, jos sanon, että olen keskiviikosta asti näitä miettinyt ja pohtinut, ostanko vai en???
Ja kun molemmissa ei ole kuin yksi täysikokoinen tuote, muut kaksi ovat minikokoisia kokeilupakkauksia...

Esteé Lauderin pakkauksessa oli 8ml Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara (jonka sain minikokoisena Livboxista, juttua tulossa reilun viikon sisään ;) ), 30ml Gentle Eye Makeup Remover ja 5ml Advanced Night Repair Eye Cream.
Cliniquen pakkaus sisälsi 200ml Clarifying Lotion 1, 15ml Facial Soap Extra-mild ja 15ml Dramatically Different Moisturising Lotion (vanhempi versio, tästähän on tullut nyt uusi +-versio), josta olenkin jo aiemmin käyttänyt geeli-version.
Kun olen jo tuota geeli-versiota kokeillut, niin ajattelin laittaa tämän kuitenkin odottamaan seuraavaa arvontaa, kasvovoiteita on muutenkin vielä kaapissa odottamassa :). Eli joku pääsee sitten tämän voide-version testaamaan :).

No vaatepuolelta löysin sitten vielä mukavan näköisen Cristelle & Co.-merkin neuletakin, jossa on 80% karitsanvillaa ja 20% nailonia, eli lämmin varmasti on!
Käytiin sitten vielä H&M:llä, kun MP:llä oli siellä käyntiä ja löysin itselleni tarpeellisen jutun, jos meinaan Margitin halloween-bileisiin kuun vaihteessa päästä eli kissa-silmikon :D.
Silmikko on sinne vähimmäisvaatimus, muuten ei pääse ovesta sisään :).
Tuo sitten huusi minun nimeä, niin pakkohan se oli ostaa :D!

Shoppailun jälkeen käytiin sitten Subwayssa syömässä patongin puolikas (MP) ja salaatti (mä). Oli kyllä taas niin kiva aamu, vaikka väsyttikin aamulla nousta puoli 7 jälkeen ylös... Nukkuahan en saanut siihen, kun kissat päätti alkaa painimaan ennen klo 6 -.-
Ja en saanut sitten kunnon päikkäreitäkään nukkua saman jutun takia tuossa alkuillasta... Pirun riiviöt...
Huomenna jos vielä _yhden_ kosmetiikkajutun kävisin katsomassa, niin sitten saa olla taas puoli vuotta rauhassa :D.
On kyllä ollut taas kiva nähdä kavereita ajan kanssa <3.

Mutta löysin tänään FB:n kautta myös jotain muutakin, nimittäin uutta musiikkia itselleni!!
Kaveri oli linkittänyt muutaman videon bändiltä nimeltään Three Days Grace ja eräs toinenkin kaveri on tätä aiemmin linkittänyt, mutta en ole ehtinyt kuunnella ja katsella videoita silloin.
Nyt oli vihdoin aikaa kuunnella, mikä se tällainen bändi on ja hemmetti, täytyypä kuunnella lisää!!!
Varsinkin kun lueskelin biisien sanoja, niin alkoi entistä enemmän kiinnostaa kyseinen bändi, todella osuvia biisejä omaankin elämään!
Tässäpä muutama biisi, jotka iski mulle tajuntaan:







Sitten mä törmäsin jotenkin seinään ja tajusin kunnolla, että bändihän on tehnyt myös Apocalyptican kanssa itselleni hyvinkin tutun biisin o_O :


Hidas sytytys mulla näköjään... Noh, tähän bändiin pitää kyllä tutustua enemmänkin, sen verran hyvän kuuloista kamaa :).
Mutta kirjoittelen huomenna sitten siitä kutsuillasta, nyt täytyy lähteä suihkuun kuluttamaan noita purkkeja, ettei ihan niin huono omatunto olisi kaikesta tästä shoppailusta :p!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Jos siinä silmikossa ei oo sulkia niin ollaan todennäköisesti samiksia siellä pirskeissä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo sulkia, en tosin sellaisia edes nähnyt :).
      Tuo oli siellä toisen kerroksen kassan lähettyvillä ja olisi ollut viininpunaisessa/violetin sävyssä myös :).
      Sitten taidetaan olla aika samixii siellä ;).

      Poista
    2. Hmmmm!!! Violetteja ja viininpunaisia??? Pittääpä käydä kahtomassa uudestaan ;)

      Poista
    3. Noh, enempi se oli varmaan sellaisen viininpunaisen sävyinen, hankala arvioida sitä väriä :D. Musta ja sen sävyinen siinä kassan lähellä olevassa kasassa kuitenkin oli :D.

      Poista

Suositut tekstit