sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Jälleen vadelman tuoksua kropalle

Heipsan!
Vaihteeksi olo tuntuu olevan lepäilyn jälkeen taas parempi, mutta täytyy varmaan jättää varmuuden vuoksi ainakin huominen Pilates väliin... Ärsyttää jo, kun ei ole keskiviikon jälkeen päässyt kunnolla liikkumaan :(. Ehkä se kuitenkin kannattaa parannella rauhassa, niin ei tule mitään jälkitauteja tai ainakaan pitkity entisestään!
Nytpä jälleen taas lyhyesti esittelyyn seuraava loppunut:

Taas pitkästä aikaa loppui kroppasuihke ja nyt oli vuorossa Avonin Naturals Juicy Moisture Rasberry & Hibiscus Body Spray.
Näitä Naturals-suihkeita on tullut tässä vuosien varrella käytettyä törppö jos toinenkin ja aika samanlaisia nämä ovat keskenään.
Tässäkin alkuun tuoksui todella vahvasti alkoholi, mutta kun se haihtui, niin ihastuttava vadelmainen, hieman kukkainenkin tuoksu tuli esiin, johon olen tässä sarjassa täysin rakastunut.
Näitä kroppasuihkeita suihkin siis koko kropalle, tosin kainaloihin laitan sitten roll-onia :). Ei ainakaan omaan nenääni mene sekaisin myöskään hajuveden ja tämän tuoksu.
Suihkugeeli on vielä käyttöä odottelemassa, mutta tätä sarjaa voisin kyllä ostaa kaikissa mahdollisissa jutuissa lisää (myynnissä hiuksille shampoo, hoitoaine ja "raikastava" suihke ja kropalle tämän ja suihkugeelin lisäksi vartaloemulsio), pidän tuoksusta ihan älyttömästi :D.

Nyt on sitten uusiksi kroppasuihkeiksi lähtenyt kotikäyttöön The Body Shopin Satsuma ja jumppakassiin Avonin On Duty antiperspirantti suihke.
Näistä juttua lisää sitten, kunhan joskus loppuvat :).
Nyt lähden taas sohvalle peiton alle!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit