lauantai 5. lokakuuta 2013

Entsyymipuhdistusta

Nyt olisi sitten loppunut ensimmäiset tuotteet tälle kuulle. Harmi vain, että ne ovat minikokoisia, mutta parempi kait se on kuin ei mitään? :)

Elikkäs kyseessä oli tämä jokin aika sitten MP:ltä saamani Mario Badescu-merkin Enzyme Cleansing Gel puhdistusgeeli kasvoille 29ml koossa.
Käytin tätä vain aamupesuna eli meikin poistajana en tästä osaa sanoa mitään.
Tämä oli sellaista vaaleanvihreää helmiäismäistä geeliä, joka ei käytössä vaahdonnut ja tuoksu tässä oli sellainen aika voimakas "luonnonmukainen" tai yrttisen tyyppinen. Ei saanut hihkumaan ilosta, mutta tuoksun puolesta pystyi kyllä käyttämään. Pullon takana sanottiin mm. näin:

"Refreshing non-foaming cleanser removes makeup and surface debris, leaving skin clean and residue free without over drying. Papaya and grapefruit extract, both alpha hydroxy acids, will exfoliate and clear away pore-clogging build-up".

Aamupesussa tämä oli tosiaan ihan kelpo tuote eli pesi voidejämät ja yöllä pintaan nousseen rasvan pois ja tällä hetkellä käytössä oleviin kasvovesillä käytettyihin vanulappuihin ei juuri likaa jäänyt tällä pesun jälkeen.
Ei tämä kuitenkaan mitään intohimojakaan herättänyt, mutta positiivisen kuvan sain tästä mulle aiemmin täysin tuntemattomasta merkistä eli voisin tämän merkin tuotteita kokeilla vastakin :).
Onko teillä kokemusta tästä merkistä??

Nyt aamukäyttöön ajattelin toistaiseksi ottaa tämän muistaakseni viime keväänä alesta ostamani Oriflamen Gojimarja-hasselpähkinä-puhdistuksen. Tämä kun vaikutti näin talvea kohden kosteuttavalta tuotteelta, niin ajattelin nyt ainakin ensi alkuun tätä käyttää. Vaihdan sitten johonkin toiseen, jos tuntuu siltä, vaihtoehtoja kyllä riittää :D.

Tänään päivä meni tosiaan rakkaan R:n pienen pojan ristiäisissä ja oli oikein mukavat pienet juhlat ^_^. Poitsu sai oikein kivan, perinteisen suomalaisen nimen ja hän oli yllättävän rauhallisella tuulella! Hieman jouduttiin odottelemaan, kun alkuun alkoi antaa kunnon ääninäytteitä, mutta rauhoittui sitten sopivasti kasteen ajaksi :). Nälän ja väsymyksenkin takia kertoi sitten päivän aikana muutamat vastalauseet, mutta muuten nukkui tyytyväisenä ja hereillä ollessaan oli melkoinen hymypoika :D.
Tarjottavat olivat myös todella herkullisia, tarjolla oli kunnon ruoka tomaatti-mozzarellasalaatilla, leivällä ja ihanan kermaisella lohikeitolla ja jälkkäriksi kahvit mansikkatäytekakulla ja kekseillä :p. Ruuat oli Oulunsalolaiselta Pitopalvelu Timoselta ja täytyy kyllä nimi laittaa itselle mieleen, jos joskus pitopalvelua tarvitsee!
Kameraahan en sitten muistanut mukaani ottaa, että olisi voinut nämä herkut  ja yleensä ottaen tämän tapahtuman muistoksi kuvailla :(.
Sitten niin kuin kuvasta näkyy, niin sain R:ltä pikkuruisen lahjan :D.
Hänelle oli tullut tällainen Lumenen Lab-sarjan 5ml voidenäyte, jonka hän päätti sitten mulle antaa testiin :D. Mukana oli tuo taustalla näkynyt lappu, jossa oli otsikkona: "Kun sinä keskityt perheeseesi, me keskitymme sinuun". Melko nopeasti nuo markkinoijat saavat tietää perheenlisäyksistä ;D.
Mielenkiinnolla otan tämän testiin, vaikken perheen takia olekaan kiireinen (vai otetaanko nuo karvaiset lapsetkin huomioon? ;)).

Tällaista siis tänne!
Huomenna olisi luvassa kyläilyä R:n luona, kunhan saan itseni ylös sängystä, Pumppia ja pyykkäystä!
Tuon pyykkäyksen voisin jättää pois listasta mielelläni, mutta pitäisi vaatteitakin saada päälle töihin :p.
Palaillaanpas sitten taas asiaan!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit