maanantai 14. lokakuuta 2013

Lisää ostoksia ja tilauksia

Nyt olisi vielä esittelyssä viimeisen Hullari-päivän synnit ja tänään tullut Avonin paketti sekä Oriflamen pikkutilaus...

Törmäsin ensin MP:n ohjaamana tähän Eny-merkin toppiin (väri on oikeasti tummanharmaa, mutta aurinko paistoi tuohon sohvalle) ja kun istui kerran hyvin päälle, niin sama oli napata mukaan alle 25e hintaan, varsinkin kun olen ollut tyytyväinen viime hullareilta ostamaani paitaan, joka oli myös Enyn :).

Ja vielähän sieltä kuitenkin lähti kosmetiikkaakin mukaan...
MP kehui nuita Color Maskeja ja kun blogeistakin olen positiivista juttua lukenut, niin piti nyt tuo sävy ottaa kokeiluun, josko saisin kuparinpunertavaa sävyä takaisin. Juuressakin jo näkyy reilu 1cm kasvua...
Sitten tuota FibreForce hoitoainetta pyörittelin käsissäni joka kerta, kun tuolla kävin ja päätin sitten napata eilen mukaani kokeiltavaksi. Livboxista saamani tehohoito oli niin ihana, niin josko tämä hoitoainekin olisi edes sinne päin :). Harmitti kyllä, ettei tehohoitoa ollut myynnissä, sitä olisin varmaan pari purkkia ostanut varastoon :D.
Joik-merkin kasvojen öljy-puhdistus oli täysin heräteostos, mutta kun ei maksanut 5,50e enempää, niin ajattelin talvea varten ostaa kokeiluun kaksoispuhdistusta varten. Eilen testasinkin jo vähän tätä ja aika hyvin vakuutti jo ensimmäisellä kerralla! Tuoksu oli voimakas, mutta pidin siitä silti tosi paljon, testailut siis jatkukoon!

Sitten tosiaan sain hakea jälleen Avonin 14.jakson tilauksen. Jälleen oli pienehko paketti, mutta kun alennukset halusin saada, niin piti sitten oma tilaukseni miettiä tarkkaan :p.

Ja tällaista sieltä sitten tuli itselleni!
Muovipusseja, 16.jakson kuvastot (jeeeee, ensimmäinen joulukuvasto!!!!) ja sitten oli pakko tuoksutäplän perusteella tilata tuo uusi Instinct EdP, jonka ostettua sai vielä kaupan päälle kroppavoiteen ja -suihkeen.
Täytyy huomenna testata, onko iholla ja muutenkin todellisuudessa minkä tuoksuinen, vai meneekö suoraan vessatuoksuksi :D. Melko voimakas tuoksu oli kyllä tuossa voiteessakin, kun pienen määrän kokeilin iholle, joten saapa nähdä, miten käy!
Toinen mikä oli pakko tilata oli tuo Senses-sarjan Citrus Burst suihkugeeli, sillä rakastuin tuon tuoksuun jo käyttäessäni tämän käsisaippuan! Ja miksi ostin tuon 500ml pullon? No ihan sen takia, että tuo 500ml ja 250ml pullo maksoi kumpikin 1,95e tuossa 14.jaksossa eli samaan hintaan sain tuplamäärän. Tietysti tässä tapauksessa otin isomman pullon, sillä jos sattuisin kyllästymään (jostain käsittämättömästä syystä) tuohon ihanaan tuoksuun, niin aina voin sen käyttää käsisaippuana nopeasti pois :).
Sitten nuo Solutions-kapselit otin tilaukseen, kun piti vajaa 10e saada kasaan, että saan alennuksiin oikeuttavan summan ylitettyä. Nuo on helppo käyttää pois, kun tuossa on 12 kapselia 12 päiväksi :).

Viimeisenä esittelyssä sitten Oriflamen 13.jakson pikkuinen tilaukseni.
Sieltä ei löytynytkään sitten muuta (tai noh, sain hillittyä itseni) kuin tuo hyväntekeväisyyskynä ja uusi Milk & Honey Gold-sarjan käsivoide. Käsivoiteita mulla menee varsinkin nyt syksy- ja talviaikaan, niin en tunne tästä huonoa omaatuntoa :).
Tuosta 14.jaksosta päätin olla nyt tilaamatta mitään, kun siellä ei mitään sellaista "pakko saada kokeilla"-juttua ollut :).

Nyt täytyy toivoa, että tässä olisi suurinpiirtein tämän kuun plussailut ja pääsisi nyt keskittymään vain loppuneisiin ;D.
Eli huomenna illalla vihdoin loppuneiden esittelyt jatkukoon!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit