tiistai 22. lokakuuta 2013

Ei ihan onnistunut tämä Balin matka...

Täällä nyt olenkin itsekseni jälleen kattien kanssa viikonloppuun asti, kun Mr. Insinööri lähti mettä-hommiin kotiinsa. Saapa nähdä, ottaako tämä tauti nyt takapakkia vai saanko levätä kattien puolesta :D.
Mutta pidemmittä puheitta taas seuraavan loppuneen esittelyyn!!

Jälleen vuorossa olisi kroppakuorintaa ja tämä onkin melko uusi tapaus, toissa jaksosta tilaamani Avonin uudistuneen Planet Spa-sarjan Bali Botanica Body Scrub with Frangipani & Lemongrass.
Mulla oli tästä suuret odotukset, mutta valitettavasti tömähdin maan pinnalle tämän kanssa.
Olomuodoltaan tämä oli (muistaakseni, hyvä muisti taas...) valkeaa läpikuultamatonta geeliä, jossa oli vähän hiekantyyppisiä kuorivia rakeita. Ja niitä oli omaan makuuni aivan onnettoman vähän :(. Ei siis tämä ollut riittoisuudeltaan yhtään mun makuun, kun piti ruutata kropalle niin älyttömän paljon, että saisi edes jotain kuorivuutta aikaan... Tehoiltaan oli siis yksi surkeimmista kuorinnoista, mitä oon kokeillut.
Jälleen täytyy muistaa, että itse kuulun siihen puoliskoon, joka kaipaa kuorinnoiltaan kunnon raavintaa eli jos ei tähän puoliskoon kuulu tai on herkempi ihoinen, niin silloin tämä voisi olla kokeilun arvoinen :).
Tuoksua en osaa kuvailla yhtään, kun en tiedä mikä tuo Frangipani on... Sellainen kukkaisen makeahko tuoksu ripauksella sitruunaa... En ihastunut tuoksuunkaan, valitettavasti.
Kaiken puolin en aio ostaa ainakaan tätä Bali-sarjaa enää uudelleen, kun tuoksu ei ollut mieleeni.
Iso plussa kuitenkin PS-sarjan uudistetuista tuubeista, ulkoasuun rakastuin kyllä näissä täysin!!!
Onko kukaan muu kokeillut tätä tai muita uudistuneita PS-tuotteita? Tykkäsittekö vai jättikö kylmäksi?

Tällaista siis tänne! Nyt taas lepäilemään, huomenna viimeinen vapaapäivä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit