keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hulluttelemassa sittenkin!

Heissan!
Tulipahan sitten kuitenkin käytyä hulluttelemassa ja kyllä sieltä vaan aina jotain "pientä" lähtee mukaan, vaikka kuinka olisi ajatellut, ettei siellä ole mitään kummoisempaa ostettavaa :D.

Tässäpä siis minun ostokseni, josta puuttuu Mr.Insinöörin ostamat leffaliput ja sitten sille ostamani neekeripusu-laatikko :).
Teekupit löytyi kuin löytyikin, joten nappasin sitten ne mukaani. Kosmetiikka-puolella kiertelin ja hypistelin paljon, mutta aina keksin itselleni syyn, miksi en nyt kuitenkaan tällä kertaa osta sitä tai tätä o_O. Okei, osaltaan saattoi vaikuttaa Mr.Insinöörin mukana olo, etten ihan älyttömän kauaksi aikaa viittinyt jäädä arpomaan :D. Mutta Herkun puolelta tuli taas perinteisesti ostettua parit salaatit, Halloumi-juustot, aaverahkaa ja loimulohta. Suklaatryffeleitä lähti myös maisteluun.
Kosmetiikka-puolelta ostin vain TreSemmé-kuivashampoon kokeiluun sekä hammastahnaa ja vanulappuja, joita aina menee.
Suht hyödyllisiä kaikki nuista siis :D.
Huomenna olisi tarkoitus käydä aamusta Niken urheiluliivit tsekkaamassa, sitten parit Klippoteketin kuivikset ja Herkun puolelta töihin eväsvaraksi Kokkikartanon keittoja (ne on parhaimpia eineskeittoja mun mielestä ja on hyviä eväinä!).
Mutta nyt syömään, palaillaan huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mä ajattelin mahdollisesti kiertää Hullarit tällä kertaa kaukaa. :P En bongannut kuvastosta mitään kiinnostavaa, huono rahatilanne (joulu tulossa, mätkyt maksettavana yms.) ja tulis kuitenkin ostettua jotain herkkuja. Mies kyllä kävi aamulla jo kasin jälkeen hakemassa urheilupöksyt ja jonkun paidankin oli löytänyt. Olisin ne sille netistä klikannut joululahjaksi, mutta säästyipähän rahat taas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät syyt sulla sitten jättää nyt väliin nämä hulluttelut :D.
   Kyllä minunkin pitäisi tuolta Herkun puolelta ainakin pysyä pois, sinne kyllä saa rahaa menemään jopa kosmetiikkaa enemmän!!
   Vau, sullahan erikoinen mies on, kun vapaaehtoisesti itse käy Hullareilta jotain ostamassa ja vieläpä itselleen :D.
   Meillä ei tuo onnistu muuten kuin pyytämällä, että voisitko käydä mun puolesta ostamassa sitä ja tätä :p.

   Poista

Suositut tekstit