lauantai 26. lokakuuta 2013

Lokakuulle vielä "Livbox-Kakkonen"

Heissan!
Eilen päätin pitää taukopäivän, kun tuntui olo vähän huonommalta tän flunssan takia, mutta olo olikin tänään vielä huonompi kuin eilen... Pakko oli nyt kuitenkin kirjoitella, että saan tälle kuulle kaikki pakolliset jutut esiteltyä :).
Eilen sain kuitenkin erittäin piristävää postia, joka oli odottamassa eteisen lattialla, kun kotiuduin töistä:

Nimittäin Livbox-Kakkonen ;D.
Noh, tarinahan lähtee liikkeelle Bernard Cassieren suklaakuorinnasta, kun sain sen käytettyä tuossa jokunen aika sitten ja himoitsin sitä itselleni lisää. Tuli sitten tuolla kommenttiboksissa juteltua Marisan kanssa ja sitten keskustelu siirtyi sähköpostiin ja heidän koulullaan oli kuin olikin myynnissä tuota kuorintaa!
Tietysti pyysin sitten ostamaan mulle tuubin sitä, varsinkin kun täällä sitä ei ainakaan Om'Datissa ollut myynnissä, kun kysyin (jälleenmyyjien lista ilmeisesti siltä osin vanhentunut).

Ja niinpä sain tuon paketin mukana ihanan kuorintani ihan vain hemmottelupäiviä ajatellen. Sen verran hintavaa kuitenkin on, ettei arkikäyttöön tuota raaski laittaa :).
Kuitenkin omaksi yllätyksekseni tuossa ei ollutkaan kaikki mitä paketti sisälsi!! Marisa oli laittanut mukaan vielä muutaman pienen yllätyksen:

Minikokoisia tuotteita:
- Olay 15ml kasvovoiteita pari tuubia. Oma livboxista saatu tuubi onkin nyt käytössä ja taidan nämä käyttää siihen perään. Ajattelinkin josko esittelen sitten tämän tuotteen tarkemmin, kun saan kaikki 3 tuubia käytettyä :).
- Elizabeth French (?) 25g Foot Soak Fizzer. Ilmeisesti jalkakylpyyn tarkoitettu :).
- Bottega Verde 75ml Milk Bath with Almond Extract. Tässä oli ohjeena, että levitetään märälle iholle, kunnes vaahtoaa ja pestään sitten pois. Tuli mieleen, että tämä on varmaankin jonkinlainen kosteuttava suihkuvoide?? Erittäin suurella innolla ja mielenkiinnolla testaan tämänkin, monesti olen haaveillut näitä BV:n tuotteista, mutta vielä en ole retkahtanut tilaamaan :D. Katsotaan, miten tämän jälkeen käy ;).

Mutta lisäksi mukana oli vielä iso annos näytepussukoita, jotkut kahtena kappaleena :D.
Näitä en laskenut varasto-plussiin, kun en ole laskenut muitakaan omistamiani näytepussukoita ja näistä ei varmaan tule sen kummempia esittelyitä. Harvoin näin pienistä määristä saa täysin selville, millainen tuote on... Mutta pitää katsoa, jos joku osoittautuukin niillä parilla käyttökerralla huikeaksi tuotteeksi :D.
Vai haluaisitteko te kuulla jotain parin sanan arviota, miltä nämä vaikutti iholla??
Tuosta BB:stä voisin kyllä tehdä muutaman muun näytteen kanssa jonkinlaisen arvostelupostauksen, mutta se luultavasti menee kevääseen, kun on vähän paremmin valoa kuvaamiseen. Yhden BB-voiteen (vai olikohan se CC-voide...) kuvat ovatkin jo tovin odotelleet kansiossa :).

Tämä oli kyllä ihan mahtava piristys tähän flunssa-arkeen, kiitos Marisa vielä kerran <3. Kyllä tämä bloggaaminen näköjään kannattaa, varsinkin kun on noin mahtavia lukijoita siunaantunut :D.
Hitsi kun suunnittelin, että olisin joko mini-syyslomani aikaan tai nyt viikonloppuna ottanut kuvat nuista mun varastoista... Ei vaan taida jaksaa alkaa siihen tämän taudin kanssa, joten se taitaa jäädä suosiolla ensi kuuksi :/. Toivottavasti jaksatte odotella!
Nyt mulla tuo vasen silmäkin alkoi eilen oireilla, ettei ole paljon meikatakaan viitsinyt, saati sitten muutenkaan jaksanut huolta pitää itsestä ulkoisesti (jos nyt tänään taas suihkussa edes kävisi :D)... Siksi onkin nyt tyssähtänyt tuo tuotteiden loppuminen hyvän alun jälkeen... Jospa tää tauti alkaisi pian helpottaa, ei vaan jaksa tätä 4 seinän sisällä istumista (töissäkäyntiä lukuunottamatta) !!
Mutta huomenna sitten seuraavan loppuneen esittelyä luvassa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Hihii, tutun näkösiä tuotteita. ;) Ole hyvä vaan, olet ne ansainnut. :)
    Joo se vihreä on jalkakylpyyn tarkoitettu puhdistusaine, hyvä että tuli ehjänä perille. Vähän nimittäin jännitti onko ihan murusina... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D.
      Okei, hyvä tietää niin osaa käyttää oikein tuon ^_^.
      Hyvin näytti selviävän postin käsittelystä :D.

      Poista
  2. Suklaakuorinta! Kappas vaan! Luxoria!
    Ja ylläripyllärit on aina mukavia :)
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän sitä välillä luksusta ja hemmottelua olla :).
      Ja samaa mieltä, yllärit lämmittää mieltä todella paljon ^_^.

      Poista
  3. Mulla oli viime talvena cassieren bamboo-kasvovoide, sekin oli kyllä luksustuote! :)
    Ihana kakkosboxi ja toiv. flunssa pian helpottaa! Kuumeeton tauti ärsyttävintä ikinä.. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo voide! Täytyy toivoa, että Livboxista tulisi nuita vielä kokeiltavaksi :). Kokeilematta tuon hintaluokan tuotteita en kovin mielellään osta, vaikka joskus toki poikkeus vahvistaa säännön :).
      Oli tämä kyllä mukava yllätys varsinkin tän flunssan keskelle!
      Täytyy toivoa, että tää tästä kohta antautuisi, alan olla jo melko kypsä tähän tautiin :/. Ja kun töistäkään ei oikeen viitti olla pois, jos ei kuumetta ole ja olo on noin muuten kohtuullinen :/.

      Poista

Suositut tekstit