lauantai 25. tammikuuta 2014

Karpaloiden Ilo

Heissan!
Tänään oli taas äkkiherätys ja pommiin nukkuminen aamulla...
Oli suunnitelmissa lähteä R:n luo kylään 11 jälkeen, joten laitoin puoli 10 herätyksen. Kissat heräsin ruokkimaan 7 jälkeen ja ajattelin, etten kovin paljoa ruokaa nyt laita, että varmaan tulevat sitten vähän ajan päästä lisää vaatimaan ennen herätyskellon soittoa.
Noh, nukahdin ja säpsähdin hereille, kun kännykkään lataamani vedenjuonti muistutus-sovellus värisi ja vilkaisin kelloa... 11.05 ja Neffi nukkui tyytyväisenä vieressä...
Herätyskello ei ollut jostain syystä kännyssä soinut, eikä tietty nyt kun olisi pitänyt, katitkaan herättäneet ajoissa :D.
Eipä siinä, piti sitten R:lle laittaa viestiä, että tulen myöhässä ja olinkin jo 12 jälkeen pyörän selässä matkalla kovaa vauhtia R:lle :). Nähtiinkin puolessa välissä matkaa, kun hän käveli vaunujen kanssa vastaan ja käveltiin yhdessä sitten loppumatka. Tulipahan pitkästä aikaa käveltyäkin kunnolla!
Jälleen oli R:n poitsu hurjasti kasvanut, eikä vierastanutkaan mua niin paljon kuin edellisellä kerralla :D. Kun olin takaisin kotiin lähdössä, niin näytti siltä, että poitsu olisi halunnut lähtä mukaan :D. Hassu tapaus hän on kyllä! Kiva oli myös R:ääkin tietty nähdä, saapa nähdä, milloin on seuraava tapaamismahdollisuus!

Ajattelin nyt esitellä yhden meikin, josta innostuin sen verran viikolla, että meikkasin samoilla väreillä nyt kolmannen kerran peräkkäin tänään!
Tässä kuvassa näkyy käytetyt jutut:
- Silmänrajauskynät:
Dermosil Devoted Eye Liner, Gray (sisänurkka)
Oriflame Visions V* Eye-catching Eye Liner, Brown-eyed Girl (ulkonurkka)
- Voidemaiset luomivärit:
Oriflame Beauty Velvet Eyeshadow Pencil, Velvet Gray (sisänurkka)
Avon Color Trend Sweet Twist Eye Shadow, Chocolate Cream
- Luomivärit:
Golden Rose Wet & Dry Eyeshadow Quartet, 06 (sisänurkka, nuolella merkattu sävy)
Paul & Joe Eye Color Duo, G 002 Gingerbread (ulkonurkka, ruskea sävy)

Tämän näköinen oli lopputulos!
En osaa selittää, miksi tykästyin tähän sävymaailmaan niin paljon, että oon useamman kerran peräjälkeen meikannut nyt näillä :D. Tuo Golden Rosen sävy on tuollainen harmahtavaan violettiin vivahtava beige/taupe, todella jännä sävy mielestäni! Niin ja tuollaista sävyä ei yllättäen löydykään 168-paletista :o :D. Eli en voi kaikista muista luomiväreistäni luopuakaan, harmillista ;D.

Tässä meikki vielä lasien kanssa.
Tämä on kyllä erinomainen sävy-yhdistelmä tuollaiseen "hillitympään"/ "rauhallisempaan" meikkiin...
Taidan kuitenkin ensi viikolla vaihteeksi meikata värikkäämmin ;).
Mutta nyt voitaisiin lopuksi siirtyä taas seuraavaan loppuneeseen!

Sain jo jokin aika sitten kulutettua pieneksi tämän The Body Shopin joulukalenterista saamani 25g minikokoisen Cranberry Joy Soap palasaippuan.
Koostumukseltaan tämä oli samanlainen kuin aiemmin käyttämäni inkivääri-versio eli ihan hyvin vaahtosi ja sisälsi myös kohtuullisen paljon kuorivia rakeita. Pikkuisen kuivatti, jos usein pesee käsiä.
Tuoksultaan tämä oli mukava, makean marjainen karpalo.
En oikein muuta osaa tästä sanoa kuin että oli ihan kiva perussaippua ja voisin tällaisen minikokoisen saippuan ostaa uudelleenkin sitten joskus, jos myyntiin tulee taas joulun aikaan.

Ja seuraavaksi lähti käyttöön viimeinen joulukalenterista tullut saippua, joka oli suklaan tuoksuinen Chocomania :).
Tästä sitten tulee juttua ensi kuussa!

Jooh, voi hyvänen aika... Edelleen mulla jatkuu nämä miinustelu-bileet... Eilisen ja tämän päivän aikana loppui taas 3 juttua ja neljännen jutun suunnittelin tässä muutaman päivän sisään siirtäväni loppuneiden joukkoon, valokuvatkin jo otin siitä valmiiksi :D.
Mun täytyy todella alkaa suunnittelemaan helmikuuksi jotain random-postauksia, kun ei mulla tule oikeasti mitään täysikokoisia juttuja loppumaan silloin :D. Täytyy yrittää sitten jotain näytteitä ja minikokoisia välillä käyttää, ettei helmikuun postaukset jää täysin ilman kosmetiikka-juttuja...
Onneksi mulla luonnoksissa odottelee todella vanhoja haasteita ja kuva-kansiossa on paljon materiaalia useisiin postauksiin (keikka-kuvat, loput Turkin matkakuvat, toissa vuotisen Tukholman risteilyn kuvat :D, kissoista löytyy julkaisemattomia kuvia...) ja lisäksi mulla on pari postaus-ideaa odottamassa toteutusta (esim. kynsijutut ja huulivoiteet pitäisi esitellä joskus), joten jospa tämä blogi ei helmikuuksi ihan täysin hiljentyisi... Saa heitellä ideoita, jos jotain tiettyjä juttuja haluatte esim. mun varastoista esittelyyn! Yritän muiden aikataulujen puitteissa niitä toteutella sitten hiljaisemmilla kausilla, kun ei tuotteita lopu :).
Nyt mun täytyy vaan yrittää ehtiä tässä loppukuun aikana postailla joka ilta, että ehdin kaikki loppuneet esitellä ennen yhteenvetoa...
Katsotaan, selviänkö tästä kunnialla :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Haha, no sullahan loppuu tuotteita urakalla =D Ei mutta, onhan se jollakin kummallisella tavalla tyydyttävää kun tuotteet saa kulutettua loppuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mulla ei oo tainnu koskaan aikaisemmin loppua näin paljon purkkeja kuin nyt on :D. Tää oikeesti hieman ärsyttää jo, kun haluaisin vähän tasaisempaa tahtia näihin loppumisiin, eikä näin että yhtenä kuukautena loppuu tyyliin kaikki ja seuraaviin 3 kuukauteen ei lopu mitään :D.
      Noh, tuleepahan hieman tasapainoa viime vuoden netto-plussailuun :D.

      Poista

Suositut tekstit