lauantai 11. tammikuuta 2014

Livbox Tammikuu 2014

Heti tähän alkuun vielä muistuttelen, että Arvonta-aika loppuu tänään klo 20 eli jos et vielä ole osallistunut, klikkaa tänne, josko arvonta kiinnostaa :).
Mutta nytpä olisi aika esitellä sitten jälleen Livbox eli tammikuun boksin sisältö! Harvinaista kyllä, en taaskaan ehtinyt spoilata itseäni sisällöstä etukäteen, vaikka yleensä googlettelen muiden kokemuksia ennen kuin itse saan oman pakettini :D. Livboxin FB-sivuilta spoilaannuin yhdestä tuotteesta, mutta muuten oli yllätys :).

Tässäpä yleissilmäys boksiin. Tuotteista 2 oli täysikokoista, 4 minikokoista ja 1 näytekoko (jaottelen nämä omalla tavallani, niin omaa listaustani on helpompi tehdä :) ).
Teemaväri oli tuollainen minttuisen vihreä.

Ensimmäinen täysikokoinen oli Lumenen LAB-sarjan Age Correcting Eye Cream silmänympärysvoide (15ml, ovh 24,90e).
Erittäin mielelläni tämän kyllä testaan, mutta siihen taitaa mennä hetki aikaa... Tällä hetkellä mulla on jo vuoden käytössä ollut Avonin sy-voide, eikä purkissa näy lähellekään pohjaa. Siinä on 10ml päiväksi ja 10ml yöksi omat voiteensa...
Kaapissa odottaa vielä yksi Avonin 15ml tuubi ja minikokoinen 5ml Estee Lauderin purkki... Eli ei kannata hetkeen odottaa tästä esittelyä, pakko käyttää nuo vanhimmasta päästä pois :D.

Toinen täysikokoinen oli sitten tämä Rimmelin Scandaleyes Eye Shadow Stick luomivärikynä, minulla mustassa sävyssä 008 Blackmail (ovh 6,95e).
Tykkään mustista luomiväreistä, joten sen suhteen tämä oli kyllä kiva.
Ainoa vaan, että tätäkään en pääse "hetkeen" käyttämään, kun käytössä on Oriflamen jo muutaman vuoden ikäinen musta luomivärikynä, eikä se oli kovin paljon ehtinyt kulumaan... Pitäisi ottaa nyt tavoitteeksi alkaa tekemään meikkejä, joissa toisena sävynä on musta :D. Ehkäpä tuo olisikin hyvä idea...!!!

Näytekokoisena tuotteena oli 1kpl Être Belle-merkin Collagen & Aloe vera Hydro Eye-Pads eli jonkinlainen naamio silmänympäryksille (ovh 20e/7kpl). Koskaan aiemmin en ole tästä merkistä kuullut ja tuo kuulostaa kyllä sen verran hauskalta, että joku ilta täytyy kyllä tämä naamio-systeemi kokeilla :D.

Ensimmäisenä minikokoisena oli sitten Emmelle Original Pro+ valkaiseva hammastahna 20ml koossa (ovh 6,50e/75ml). Aivan loistava koko matkakäyttöön ja valkaisevaa hammastahnaa käytän muutenkin!!! Ehdottomasti otan matkakäyttöön ja testaan :). Tätä en laskenut listoihini, kun ei sinällään ole kosmetiikkatuote.

Toisena minikokoisena oli valitettavasti taas päivävoidetta, tällä kertaa 10ml No7-merkin Beautiful Skin Day Cream (ovh 13,90e/50ml).
Tykkään kyllä testata voiteita, mutta päivävoiteita alkaa olla ihan älytön määrä kaapissa, niin ennemmin olisin ottanut _yö_voiteen vuorostaan!! Mulla ei nimittäin yöksi tarkoitettuja voiteita ole juurikaan, tälläkin hetkellä yritän käyttää jotain näytepussukoita iltaisin, mutta ei niissäkään ole yöksi tai sekä että tarkoitettuja montaa :/.
Täytyy varmaan yövoiteena alkaa käyttää sitten sitä mun Académien voidetta pian, kun muuten ei ala yövoidetta löytyä...

Viimeiset kaksi minikokoista oli sitten Sim-merkin System 4 Bio Botanical 20ml shampoo (ovh 17,90e/215ml) ja 10ml Serum (ovh 17,90e/200ml).
Nämäkin testaan oikein mielelläni, varsinkin tuo seerumi kiinnostaa, sillä mun päänahka ärtyy välillä todella pahasti, hilseilee, kutisee ja joskus raavin ne hilsepatit verille ja sitten sattuu... Onneksi mulla on kaapissa Avonin vanhaa päänahan hoitoainetta sekä Oriflamelta vastaavaa, se on auttanut parissa päivässä kun laittanut päänahkaan heti sitä. Ärsyttää, kun Avon meni lopettamaan tuon aineensa, oli minun ja yhden kaverini ehdoton suosikki! Siksi pitikin Oriflamelta ostaa kokeiluun tuo vastaava ja oli ihan hyvää.
Nyt saa sitten tuota System 4:n versiota kokeilla, muistelen, että Glitz & Glamin Minna on tuosta system 4-tuotteista tykännyt... Jep, täältä löytyy postausta :).

Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä boksista enemmän kuin joulukuun vastaavasta, jollain tavalla enemmän käyttökelpoisia tuotteita :). Mutta edelleen laitan palautetta, että niitä yövoiteita olisi mukavaa myös välistä saada, jos kasvovoiteita pitää bokseihin laittaa ;).
Mitäs tykkäsitte boksista ja oliko jotain eri tuotteita nyt boksissa? En ole vieläkään ehtinyt googletella muiden boksien sisältöjä, mutta Glitz & Glamin Minnalla oli violetti luomivärikynä ainakin :).
Mutta huomenna julkaisen sitten Arvonnan voittajat, niin muistakaahan olla alkuillasta kuulolla, jos olette arvontaan osallistuneet :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Joo, toivottavasti tuo sy-voide ei ehdi mennä vanhaksi ennen kuin sen saa käytettyä, ärsyttävää miten hitaasti ne kuluu..! Mähän taasen oon ihan tyytyväinen päivävoiteista, harvoin käytän yövoiteita kun pesen ja rasvaan kasvoni vain iltaisin. Tosin, tuohan on ihan epäloogista, mullahan pitäs just olla sitten niitä yövoiteita eikä päivävoiteita =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kait mulla jo monista voiteista saattanu päivämäärät mennä ja ihan hyvällä menestyksellä käyttänyt :).
      Pitää seurata tilannetta ja jos nuo sy-voiteet alkaa käyttäytyä erikoisesti, niin rasvaan niillä vaikka kaulan alueen tai jalat :D.
      Jännästi käytät kyllä voiteita :D! Mun on kyllä pakko pestä kasvot niin aamulla kuin illalla (illalla pestä kunnolla meikit ja aamulla sitten rasvojen jämät ja pölyt) ja molemmilla kerroilla rasvata pesun jälkeen naama :).

      Poista
  2. Mun eka reaktio boxista oli että "ihan kiva", mutta kun rupesin tarkemmin miettimään, niin onhan ne tuotteet oikeasti mielenkiintoisia ja haluan kaikkea kokeilla. :) Hiuspohjan ongelmia mulla ei ole mutta kai niitä voi kokeilla tai antaa miehelle. Ja tuo Lumene Lab on kiinnostava, vaikka en mäkään saa sitä hetkeen käyttöön. :D Yleensä mä kyllästyn silmänympärysvoiteisiin paljon ennenkun ne ehtii loppua, niin käytän loput voiteet ihan koko kasvoille ja kaulalle. :D Tai sitten käy niinkuin mulla nyt on, että on 5 sy-voidetta avattuna... Hups, itse asiassa vähän vahingossa. Mutta kun niitä on aina varastossa se joku muutama käytössä olevan lisäksi, niin on vähän pakko tehokäyttää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, että loppupeleissä sitten kiinnostuitkin tuotteista enemmän :)!!
      Huippua etten oo ainoa, jolla ei välttämättä ihan heti tule tuo sy-voide käyttöön :D.
      Täytyy tosiaan sitte muualle kasvoille käyttää niitä, jos alkaa tympimään tai vanhentuu tai tulee jotain reaktioita silmien ympärille :).
      Ite en viitsi montaa avata yhtä aikaa, säilyypähän ne muut sitten paremmin avaamattomina :).
      Sä saatat siis aiemmin ottaa tuon Lumenen käyttöön :D.

      Poista
  3. Tosiaan on näköjään tullut kiitettävästi kasvovoiteita (ja sy-voiteitakin) boksista, mitä olen näitä postauksia seurannut. Voisi kyllä olla aiheellista keksiä jotain muutakin välillä.. En siis itse tilaa tuota, enkä kyllä varmaan alakaan tilata. Ei ole vielä sinunkaan bokseista (mun onneksi) yksikään ollut sellainen, että olisi tullut ihan-pakko-saada-tilata-tuo-boksi-tunne... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, melko paljon niitä päivävoiteita kyllä on tullut, eikä siinä muuten ois mitään, jos välillä tulisi myös yövoiteita tasapainoksi. Nyt joutuu melkoisesti miettimään, ostaako yöksi jotain voidetta vai odotteleeko ihmettä tapahtuvaksi, että tuosta boksista tulisikin jotain kokeiluun...
      Nyt päätinkin, että otan sen Favoran seerumin iltakäyttöön ja löysin tuolta kaapista muutaman näytepussin voiteista, joita voi myös iltaisin käyttää. Ehkä noilla sitten pärjää hetken aikaa :). Ja varana on toki se kallis Académien voide, jota pyrin käyttämään vain "nenä"voiteena tarvittaessa.
      Mä oon ollut kyllä pääosin tosi tyytyväinen, että aloitin boxin tilaamisen, paljon siitä on iloa mulle ollut kuitenkin :D.
      Hienoa, ettet ole turhaan tilannut boksia vielä, se on hyvä että voi blogeista seurata, mitä niissä on ollut ja päättää sen perusteella onko tuo oma juttu vai ei :).

      Poista

Suositut tekstit