sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ajan kuluksi haaste-vastauksia vol 2.

Minähän aloitin tämän haasteen jo Marraskuussa ja en ole sitten "ehtinyt" sitä jatkaa :p.
Nyt ajattelin vihdoin muutamalla vastauksella sitä edistää, teen sen blogitunnustus-postauksen sitten toukokuun alkupäivinä :). Saa tätäkin taas eteen päin.
Näitä vastauksia olen tehnyt jo maaliskuusta asti pikku hiljaa...

26.) Mikä ärsyttää eniten?
- Tällä hetkellä liian vähäiset yöunet :D. Mutta yleisesti ottaen mua ärsyttää esimerkiksi ylimieliset ihmiset, jotka luulevat olevansa muita ihmisiä parempia ja luulevat tietävänsä muiden elämästä tarpeeksi voidakseen arvostella toisten ratkaisuja.

27.) Heikkoutesi?
-  Fyysisenä heikkoutena CP-vammani, samoin itsetuntoakin pitäisi saada paremmaksi, vaikka sen kanssa on tullut tehtyä töitä enemmän jo viimeiset 12 vuotta... Saa nähdä kuinka kauan se työ vielä jatkuu...
Mutta noin muuten olen heikkona kosmetiikkaan ja suklaaseen :p.

28.) Viimeksi antamasi lahja?
- Varmaan jouluna viimeksi olen konkreettisesti antanut lahjoja, mutta esimerkiksi ystävänpäivän jälkeen käytiin R:n kanssa syömässä Amarillossa ja maksoin "lahjana" hänen annoksensa :).

29.) Suosikkijuhlapäivä?
- Joulu ja uusi vuosi.
Joulu on tärkeä juhla perheen kannalta, kun saa viettää aikaa läheisten kanssa. Tosin harmittaa, etten ole saanut viettää yhtään joulua Mr. Insinöörin kanssa koko 7 vuoden aikana, mitä yhdessä ollaan oltu...
Uusi vuosi on sitten toinen tärkeä, koska Mr. Insinöörin ja mun vuosipäivä on silloin :).

30.) Mitä teit ennen tätä?
- Vaihdoin Satsin sivuilla tämän päivän jumppavaraukset Pumpista Interval-spinningkiin. Käsivarret meinaa olla tuskassa (oli ilmeisesti perjantain Combatista jotain hyötyä), niin pumppiin ei ole järkevää nyt mennä...

31.) Minkä kauneusleikkauksen teettäisit?
- Rasvaimun vatsaan ja haluaisin myös ihokarvojen poiston laserilla. Leukani oli aikoinaan kauhea "noidanleuka", mutta pääsin siitä eroon oikomishoitojen jälkeen, kun minulta leukaa leikattiin ristipurennan takia. Samalla poistivat ylimääräistä luuta sitten tuosta leuan kärjestä :).
Muuten alan kyllä olla suhteellisen tyytyväinen kroppaani... Tai noh, ehkä rintoihin haluaisin vielä täytettä edes B-kupin verran (tai siis, enhän mä vieläkään sitä oikeaa kokoa tiedä, pitäis siellä alusvaateliikkeessä käydä) :D. Tosin jos tuon rasvaimun saisi vatsaan, niin se varmaan tekisi vartalosta jo sopusuhtaisemman :p.

32.) Mitä sinussa kehutaan?
- Ulkonäön osalta olen kuullut kehuja silmistä ja sitten luonteesta... hmmm... no ainakin empaattinen ja hyvä kuuntelija :).

33.) Mitä tekisit, jos alkoholista tulisi laitonta?
- Hmmm... Ikävä tulisi kyllä siideriä ja lonkkua. En enää nykyisin kovinkaan usein ole juonut humalan takia, vaan haluan vain nauttia sen yhden hyvän siiderin/lonkun. Varmastihan viinaa olisi laittomasti tarjolla, mutta en tiedä tulisiko jotain pontikkaa/pirtua/kotiviiniä sitten juotua :D. Teinivuosilta ainakin pontikasta jäänyt traumat ja olihan se kotiviinikin jotain kauheaa kuraa...

34.) Mitä haluat synttärilahjaksi?
- Lahjakortit olisivat nykyisin itselleni aika kova sana! Niin ja sitä suklaata!

35.) Onko sinut nimetty jonkun mukaan?
- Ei kenenkään erityisen.

36.) Suosikkivihannes?
- Porkkana, kurkku ja tomaatti, en pysty sanomaan yhtä :p.

37.) Pahoja tapoja?
- Oon aika laiska siivoamaan ja yleensä siivotaankin sitten, kun täällä ei matoissa ole enää muuta kuin kissankarvoja :D.
Suklaata haluan myös syödä joka päivä :).

38.) Noloin CD-levysi?
- Ei mulla ole mielestäni yhtään noloa CD-levyä. Jokainen niistä on ostettu tarkoituksella ja olen tykännyt jokaisesta aikanaan. Ja jokainen niistä tuo muistoja mieleen :). Siksi en edes haluaisi hävittää yhtäkään, vaikken joitakin levyjä enää ollenkaan kuuntele kuin ehkä nostalgia mielessä :).

39.) Jos olisit joku muu, olisitko itsesi ystävä?
- Kyllä voisin olla, olen alkuun ehkä hieman ujo ja varautunut, mutta jos kärsivällisyyttä piisaa, niin uskon että hyvän ystävän minusta saa :).

40.) Oletko koskaan paljastanut salaisuutta, vaikka vannoit ettet kerro kellekään?
- Kerran nuorempana kerroin erään asian kaveristani äidilleni, mutta muita tapauksia ei tule kyllä mieleen.

41.) Onko ulkonäöllä väliä?
- Ystävyydessä ei todellakaan eikä loppupeleissä seurustelu-mielessäkään. Tokihan sitä huomaa ulkonäön ensimmäisenä, mutta sitten kun tutustuu paremmin, niin jos luonne on täysin paska, niin kyllä komeampikin mies alkaa näyttää silmissäni rumalta.

42.) Miten purat kiukkua?
- Nykyisin lähden purkamaan v*tutuksen ja kiukun Combatiin tai ihan mihin tahansa hikijumppaan, tehoaa kyllä oikeasti !!

43.) Missä on toinen kotisi?
- Äitini luona.

44.) Luotatko muihin helposti?
- Valitettavasti elämä on saanut minut suhtautumaan enempi varauksella ihmisiin :/. Ajan kanssa kyllä opin luottamaan ihmisiin, mutta jos mun luottamuksen menettää, niin sen takaisin saamiseen saa kyllä tehdä helvetisti töitä.

45.) Suosikkilelusi lapsena?
- Jaa-a... Luulen, että varmaan jokin kissa-aiheinen varmasti :). Ei tule nyt yhtään mitään mieleen!

46.) Pelkäätkö kasvamista?
- En pelkää enää, mutta välillä se ärsyttää :p.

47.) Harrastatko sarkasmia?
- Joskus yritän, vaihtelevalla menestyksellä :p. Siksi jätänkin sen mieluummin lajin osaajille :).

48.) Oletko uskonnollinen?
- Enpä erityisen.

49.) Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?
- Äidin kanssa kyllä. Isästä ei ole tietoa ja päätellen siitä, minkä tempun meni tekemään ennen syntymääni, niin ei taida edes itseäni kiinnostaa tulla toimeen hänen kanssaan.

50.) Mitä läikytit viimeksi?
- Jaa-a... Vettä ainakin tulee usein läikyteltyä, joten varmaan sitä.

Täillaista tällä erää :). Tässäkin jotain pikkuisia paljastuksia tuli lisää itsestäni :p.
Huomenna olisikin jälleen tuomiopäivä yhteenvedon merkeissä....
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. heips! luin taas ihan pieleen, mm.tuon lempivihannekseni-vastauksen luin porkkana,kinkku ja tomaatti..:DD tarttis vissiin silmälasit hankkia itselle. -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua höpsöä :D.
   Ei se vanhuus näköjään tule yksin ;).

   Poista
 2. joo,en nykyään osaa kunnolla lukea enkä tahdo kuullakaan mitään..kunnon naurut saa ainakin kun lukee mitä sattuu.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, sattuu sitä paremmissakin piireissä ;).

   Poista

Suositut tekstit