lauantai 28. huhtikuuta 2012

Banana-Coconut-Vanilla + Teetä

Nytpä olisi aika esitellä tämän kuun viimeinen loppunut. Kyllähän purkkeja olisi vielä enemmänkin loppunut, mutta en olisi mitenkään järkevästi saanut niitä esiteltyä ja postaukset olisivat entisestään paisuneet, niin päätin säästää niiden loppumiset toukokuulle. Tuleepahan jotain miinuksia sittenkin ;).

Tämä todella monta vuotta vanha Avonin Naturals Nourishing Banana & Coconut Milk Shower Gel loppui "vihdoin". Lainausmerkeissä siksi, etten salaa olisi tämän halunnut koskaan loppuvan, tätä tuoksua kun ei ole ollut enää myynnissä pitkiin aikoihin. Nyt on jälleen yksi tuote vähemmän, että saisin tämän tuoksusta nauttia...
Suihkugeelinä tämä oli siis ihan normaali suihkugeeliä, mutta kun se tuoksu... Edelleen jaksan jankuttaa sitä, että tuoksu on suihkugeeleissä itselleni se suurin kriteeri ja tässä se oli niin ihana.
Ja kuten olette huomanneet täällä, niin tätä sarjaa mulla on ollut siis suihkugeelinä, vartaloemulsiona (vielä käytössä), useana hiuksiin jätettävänä hoitoaineena ja 400ml 2-in-1-shampoona ja jäljellä on siis jämät emulsiosta ja 4 tuubia hiuksiin jätettävää. Onneksi :).

Tuon loputtua päätin ottaa käyttöön tämän jämäpurkin Avonin Naturals Vanilla & Soy Milk Yogurt Body Wash suihkugeelistä. Tätä käytän yhdessä Lushin suihkujellyjen ja suihkusmoothien kanssa vuorotellen, kunnes saan sen vartaloemulsion käytettyä :). Tätä mulla on vielä yksi täysi tuubi odottamassa, jonka säästän yhteiskäyttöön vanilja-vartalosmoothien kanssa :).

Ja tässä kuvaa sitten tältä aamulta, kun halusin testata käytössä nuo ostamani Magisso-teekupit. Teen ystävälle todella kivat ja sopivan kokoiset, jos ei halua tehdä isoa satsia teetä. Sormetkaan eivät palaneet, vaikka jonkinlaista muovia kupit ovatkin. Ainoa vähän huono oli saada kunnon otetta kupista, mutta ehkä siinäkin harjaantuu, kun tottuu kupin muotoon :). Teenä käytin Kofeiinikomppanian Japan Sencha Uji Luomu vihreää teetä.

Mutta nyt taidan jatkaa Patricia Cornwellin kirjan lukemista. Sain vihdoin luettua toisen kirjan "Ruumiin todistus", jonka olen ottanut lainaan kolmannen kirjan ("Mitä jäljelle jää") kanssa MN:ltä jo ennen joulua :D. Yöpöydän laatikossa odottaa sitten lisäksi ennen pääsiäistä lainaan ottamani 3 muuta Kay Scarpetta-kirjaa ("Julma ja tavaton", "Ruumistarha" ja "Köyhien kalmisto") :D. Todella koukuttavia kirjoja ja jos päivällä ehtisin lukea, niin nopeasti olisi nuo luettu, mutta kun illalla ennen nukkumaan menoa lukee jo ennestään väsyneenä, niin ei sitä ehdi paria sivua enempää lukea, kun silmät alkavat lupsahdella kiinni :p.

Huomenna voisin kirjoitella jälleen saamani blogitunnustus-postauksen :). Faktoja itsestäni pitäisi jälleen keksiä... Vai haluatteko toivoa jotain tiettyä postausta??? Nyt olisi hyvä mahdollisuus toivoa jotain huomiseksi, jos jotain olette miettineet :). Ja toki muutenkin saa ehdotella postauksia, kuun alkuun pitääkin jotain aina keksiä, kun vielä ei ole loppuneita tuotteita esiteltäväksi ensimmäisinä päivinä. Tosin luonnoksissa odottelee 7 postausta, joissa oon pienissä erissä vastaillut joihinkin "paljastus"kyselyihin aikani kuluksi :). Ja toki pitää taas ennustelu-postaus tuttuun tapaan tehdä... Kuun aluksi taitaa tulla plussailua vähän reilummin, kun Avonin paketti saapuu, lähti sitten taas vähän mopo käsistä.... Siihen tosin on "hyvä" syy ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. ei muuta kuin "paljasteluja" vaan tänne lisää (vaikka luulen tietäväni sinut aika hyvin).;)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sua on enää kovin vaikea yllättää :D.

      Poista

Suositut tekstit