sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kuun loisto hävisi elämästäni...


Nytpä olisi ensimmäinen minikokoinenkin tuoksu loppunut, nyyyyh!!
Nooh, ei kait näiden perään kannata liikaa itkeä, käytettäväksi ne kun on ostettu...

Silti kieltämättä harmittaa, kun tätä Escadan Moon Sparklea ei enää saa täysikokoisena mistään (paitsi jostain ebaysta/amazonista riistohinnoin...) ja rakastuin kyllä tähän hedelmäiseen tuoksuun todella paljon.
Täältä löysin vähän tuoksukuvausta eli tämähän tuli markkinoille ilmeisesti 2007 ja alkutuoksussa on mansikkaa, mustaherukkaa, sitrushedelmiä ja punaisia hedelmiä.
Sydäntuoksu avautuu freesialla, jasmiinilla, ruusulla ja tuoksuherneellä (?sweet pea), joita vadelma seuraa. Pohjatuoksu sisältää myskiä, santelipuuta ja meripihkaa.
Kaiken kaikkiaan siis pidin kovasti tästä ja itseäni ei haittaa vaikka nopeasti haihtuisikin tuoksu, kun luin netistä muiden kommentteja, että haihtuu turhan nopeasti.

Sitten käytössä on ollut seuraava Escadan minituoksu Pacific Paradise, välillä käyttänyt myös mun isompia pullojakin :).
Nämä mini-Escadat ostin 2010 juhannuksena laivalta, kun käytiin Päivä Tukholmassa-risteilyllä. Maksoi muistaakseni reilu 30e, joka on aika suolainen hinta kieltämättä viidestä 4ml pullosta...
Mutta voisin ostaa uudelleenkin :p.

Täällä alkaakin olla sitten pääsiäisen vietto loppupuolella. Mr. Insinööri tulee iltasella hakemaan ja lähtään takaisin kämpille. Saadaan vielä yksi vapaapäivä viettää sitten yhdessä :). Kieltämättä ikävä alkaa olla jo...

Viime yö oli vaihteeksi ihan hirveä, heräsin aamuyöstä 5 aikaan ihan järkyttävään migreeniin :(. Nuo on pahimpia, kun herää siihen, kun migreeni on jo täysin päällä. Ei siinä auttanu muu kuin ottaa 2kpl 600mg Buranaa ja kärsiä sen aikaa, että alkaa vaikuttaa. Hetken aikaa mietin jo, lähdenkö vessanpönttöä halailemaan, jos nopeammin helpottaisi, vaan en viitsinyt kun olin lääkkeet vasta ottanut. En tiedä oliko vaikutusta sillä, että suklaata syönyt aika paljon viime päivinä, sitten nukkunut vähän huonosti tällä levitettävällä sohvalla, eilen kävin vielä saunassa ja päällä on myös punaiset päivät... Mutta ei oo kyllä pitkään aikaan ollut noin kauheata migreeniä!!

Flunssakaan ei sitten ottanut tuulta alleen kunnolla, vaikka kuinka manasin sitä, edelleen on sellasta niiskuttelua, pöh... Noh, otan sitten ensi viikolle jotain kevyttä jumppaa, turhaa kait mä kotiinkaan jään makaamaan, kun ei tule kunnolla päälle...
Jees, mutta huomenna kirjoittelenkin sitten kämpiltä :). Sinne jäikin taas parit loppuneet!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Heh, mulla odottaa täysikokoinen Moon Sparkle käyttövuorooan, pari suihkausta oon tainnut vaan käyttää sitä =D Pitäs kyllä ottaa pian käyttöön, on ollu sen verran kauan mulla. Vaikka tuskinpa se on pilalle mennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos hyvin on säilytetty, niin tuskin on kovin huonoksi menny :). Itselläkin vanhimmat hajuvedet taitaa olla jostain vuodelta 2007 :D.

      Poista

Suositut tekstit