tiistai 3. huhtikuuta 2012

Huhtikuun ensimmäiset tulokkaat

Tosiaan toissa päivänä tuli jo ensimmäiset plussat, mutta tänään sain taas lisää ;D. Niin ja huomenna tulee varmaan vielä lisää, kun saan paketin käydä hakemassa postista :p. Eli plussailulla taisi alkaa tämä kuukausi toden teolla :D. Mutta näette kyllä, ettei ne ole isoja juttuja!

Eli sunnuntaina sain Oriflamen tilaukseni ja tällaista sieltä paljastui:
Seuraavan jakson kuvasto, mittanauha (jeee, saan alkaa mittaamaan kroppaani \o/ ), naamiosivellin, shampoo-näyte ja käsivoide. Ei paha vai mitä??

Ja tänään sain töistä OrioNetshopin tilaukseni. Laastari on loppumassa, joten sitä piti ostaa lisää ja sitten kokeiluun Sebamedin puhdistusvaahto, onko kellään tästä kokemuksia??? Onko millainen??
Ja R jos luet tätä, niin sulle tilasin sen edellisellä kerralla lupaamani Favoran matkapakkauksen :). Samoin kuin on myös Oriflamen tavarat odottamassa :).

Tämäkään ei siis ollut paha, vai??? 2 täysikokoista ja 1 näyte, voisi olla pahemminkin kun minusta kyse ;).
Huomenna pitäisi laittaa taas Avonin tilaus menemään. Siinä katson vähän, miten saan muuta tilausta kasaan ja tilaan sen mukaan omat himotukseni :). Kyllä mä tässä alan kehittyä vähitellen! Tuonne OrioNetshopiinkaan ei nyt jäänyt enää mitään "pakko saada kokeilla"-tuotteita ja seuraavassa Oriflamenkaan kuvastossa ei ollut kuin pari "Tahtooooo"-tuotetta. Kyllä mulla taitaa olla toivoa vielä :).

Mutta nyt täyttämään Kelalle taas raha-hakemusta, kun sivuille vihdoin ja viimein pääsi ja sitten voisi maksella 3 laskua pois, "hauska" ilta siis tiedossa :p.
Huomenna sen seuraavan paketin sisältöä sitten!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. terve!
  ehdittäisiinkö nähdä nyt pääsiäisen aikaan (vai mitä menoja oot suunnitellut)? mulla on ihme ja kumma nyt pääsiäisenä pieni "loma",olen vapaalla pe-ti.perjantaina me mennään haukiputaalla käymään ja sunnuntaina todennäköisesti mun porukoilla/isovanhemmilla.muutoin ei meillä ole suunnitelmia (tosin oon taas saanut itselleni kivan flunssan joten onkin ihan hyvä ettei töissä tarvi olla pääsiäisenä vaan voi ottaa rauhallisemmin).että jos ehdittäisiin nähdä vaikka lauantaina tai maanantaina? voisin vaikka pitkästä aikaa pyöräillä teille kylään (näkisin kisutkin pitkästä aikaa).laitatko mulle vaikka facebookin kautta nuo mun tilausten summat,oriflamelta tilasin muistaakseni27,20 eurolla,mitähän tuo toinen tilaus maksaakaan? mutta,ollaan yhteyksissä!-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, laitan summat sulle facen kautta sitte :).
   Mie lähen kissojen kans äitin luona käymään, vielä en oo varma lähtäänkö huomenna illalla vai pe-aamuna. En oo taas joulun jälkeen käyny siellä yötä, niin korkea aika :). Tullaan varmaan sunnuntai-iltana takas.
   Maanantaiksi olin suunnitellu meneväni jumppaan aamupäivästä, mutta kappas vaan flunssaa yrittää pukata kovasti, niin saa nähdä jääkö suunnittelu-asteelle sekin :/.
   Että maanantaina passaa klo 13.30 aikaan, mutta aiemminkin, jos en sinne jumppaan jaksa :). Ilmoittelen siitäkin sitten lähempänä kun tiiän mihin suuntaan tuo olo menee :).

   Poista
 2. ok,ollaan yhteyksissä!ja pikaista paranemista sinne! mullekin tuo flunssa tuli oikein kunnolla alkuviikosta ja mukavaahan se on vapaapäivinä sairastaa.eilen olin iltavuoron töissä mutta piti aiemmin lähteä kotiin kun ei viittinyt jäädä yskimään ja aivastelemaan potilaiden sekaan.:p mutta,eipä muuta kuin finrexiniä ääntä kohti ja lepoa.kerrohan äidillesi terveisiä!:)-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, kiitokset ja paranemiset myös sinne!
   Hyvä se on tosiaan lomalla sairastaa :p.
   Kerron terkut eteen päin!

   Poista

Suositut tekstit