perjantai 6. huhtikuuta 2012

Vessatuoksujakin taas loppuu

En tiedä, mikä kyllästyminen on itseeni iskenyt, kun olen alkanut nuita hajuvesiä käyttämään enempi vessatuoksuina kuin omalla ihollani :p.

Nyt siis muutama päivä sitten loppui tämä Avonin Simple Elementsin Meadow Dew Eau de Toilette, josta tykkäsin tosi paljon arkituoksuna silloin kun ostin, vaan käytettyäni 1/5 pullosta kyllästyin täysin, vaikkei tuoksu todellakaan paha ollut!
Täällä olen selittänyt tarkemmin tästä kyseisestä tuoksusta.
Kaiken kaikkiaan "ihan jees" tuoksu, mutta ehkä mie vaan kyllästyn nopeammin näihin ei niin omaan tuoksu-valikoimaan kuuluviin tuoksuihin.
En ostaisi tätä siis uudelleen ja tätä tuoksusarjaa ei taida muistaakseni ollakaan enää Avonilla myynnissä...

Seuraavaksi vessahajusteeksi pääsi sitten jälleen yksi hajuvesi eli Avonin Ice Sheers-sarjaan kuuluva Refreshing Eau de Toilette.
Täällä on jälleen juttua tarkemmin tästä tuoksusta.
Tänne ei mitään tämän erikoisempaa, peiton alla makoilen läppäri sylissä blogeja lukien, suklaata välillä mussuttaen ja kattien nukkuessa vieressä. Tukkoisuus pahenee edelleen aamu aamulta, saa kyllä nähdä sairastunko kunnolla vai en, kun niin hitaasti tuo vihulainen etenee :(.
Tietenkin jälleen minun tuurilla, kun olisi kivaa menoa pitkästä aikaa ensi perjantaina, niin sitten tämä tauti näyttää kunnolla voimansa :(. Pöh...
Ehkä pitää käydä ulkona hillumassa vähillä vaatteilla, jos sitten tulisi kunnon kuume ja olisin terve ensi viikonloppuun mennessä :p.
Katsotaan, miten käy! Ja huomenna taas seuraavaa loppunutta :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hehe, sulla on vessatuoksuina sitten semmottii joita minä käytän nyt hajuvetenä =D Tai just tällä hetkellä on käytössä tuo Meadow dew joka on just semmonen meikäläisen tuoksuinen (toinen 'meikäläisen tuoksuinen' on tietyt makeat tuoksut). Ja tosiaan tuo toinenki mulla on ja se päässee käyttöön lähiaikoina. Mutta, eihän sitä tiedä miten kyllästyn näihinkin tuoksuihin, mun näemmä pitää vaihdella hajuvesiä, en vaan jaksa kovin kauan käyttää samoja tuoksuja.

  Tommonen flunssan hidas iskeminen on kyllä ärsyttävää, joskus jopa ajattelee et hitto, rykäsis sen taudin heti päälle eikä vaan arvuuttelis tuleeko se vai eikö se tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D. Näköjään menee päin vastoin nuo :D.
   En tosiaan tiiä, mikä mulla nuiden hajuvesien kanssa iski, kun ei vaan ole jaksanut niitä iholle suihkia... Nooh, eipä mulla tule nuo pullot hetkeen loppumaan kokonaan ;).
   Ja oon niin samaa mieltä ton flunssan kanssa !!

   Poista

Suositut tekstit