tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mini-tilausta ja mini-loppujia

Niin kuin eilen sanoin, sain mun Oriflamen tilauksen ja se ei ollutkaan niin paha kuin muistelin :D.

Eli kuvasto, ale-lehtinen, joku raaputus-arpa ja tuotteina oli vain Tender Caren Kirsikka-versio sekä 3,5ml Very Me-sarjan Clickit Rock Angel-hajuvesi :). Ei paha! Kyllä mä taidan ansaita ne kaksi Lumenen luomiväriä... ;D Hitto, että ne jaksaa pyöriä mun päässä!!! Pitää huomenna käydä taas niitä kuolaamassa, kun R:n kanssa nähdään ja mennään syömään töiden jälkeen. Saa nähdä, lähteekö ne sitten mukaan :D.
Mutta sitten taas parit loppujat, jotka myös ovat mini-kokoa:

Eli 40ml Dermosilin Red Orange Shampoo loppui tuossa aika päiviä sitten. Ihana punaisen appelsiinin raikkaan makeahko tuoksu ja pesi melko takkuun tukan eli puhdasta kyllä tuli. Täysikokoista en kuitenkaan aio ostaa, kun tätä on myynnissä vain 500ml pumppupullossa ja oon päättänyt, että yli 300ml pulloja en osta enää! Haluan testata uusiakin jossain vaiheessa ja se ei tuollaisilla jättipulloilla onnistu :).

Toinen sitten on myöskin Dermosilin 30ml Volume Conditioner eli tuuheuttava hoitoaine.
Tuuheuttavat tuotteet on joskus sopineet hiuksilleni, mutta tästä en osaa sanoa näin vähäisen käytön (riitti 4 kerraksi) jälkeen yhtään mitään muuta kuin että vähän paremmin olisi voinut silottaa hiusta.
Tätä voisin ehkä joskus täysikokoisenakin kokeilla, kun on saatavilla vain 250ml pumppupullo. Täytyy kuitenkin saada nuo hiukset ensin parempaan kuntoon, että olisi jotain hyötyä...

Tässä vielä loppuun eiliseltä Neffistä kuvaa, kun Mr. Insinööri otti alhaalta päin kuvia tuon maatessa raapimispuulla :).
Nyt täytyy lähtä syömään ja sitten pääseekin piiiiitkästä aikaa Satsille! Rauhallisesti aloitellaan venyttelyllä :).
Miumoi<3

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana kuva Neffistä! Ja siihen aikaisempaan postaukseen, niin laita vaan niitä meikkikuvia myös silmälasit päässä jos jaksat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kovin moni kuva onnistunut, kun oli hauskempaa käpälöidä kameraa :D. Tuossakin olisi varmaan halunnut nuuhkia sitä :D.
   Ja meikkikuvia tulee lasien kanssa myös, jos saa niitä onnistumaan :).

   Poista
 2. Sulle olis taas tunnustus =D

  http://purkkimeri.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista

Suositut tekstit