lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mustikoista viinirypäleisiin

Alkaa täällä tosiaan jo elämä voittamaan, parasta lääkettä näköjään on ollut uni ja katit vieressä nukkumassa :). Pahinta yskääkin kesti vain sen pari päivää, eikä nenänkään tarvitse enää kärsiä niistämisestä kuin ehkä puolen tunnin tai tunnin välein! Eiköhän sitä pääse huomenna katsomaan hulluttelu-meininkiä, maanantaina töihin ja tiistaina Pilatekseen ja Venyttelyyn :).
Mutta nyt taas lyhyesti seuraavaa loppunutta:

Eli aamupesuna toiminut Oriflamen Pure Nature Organic Blueberry & Lavender Calming Face Wash tuli tiensä päähän.
Muuta en oikein osaa tästä sanoa kuin että toimi aamupesuna hyvin, eikä liian kuivaksi tehnyt ihoa pesun jälkeen eli passaa varmaan kaikille ihotyypeille. Tuoksu oli herkullisen mustikkainen, enkä itse tuota laventelia pahemmin erottanut.
Nyt kun sain tämänkin himotuksen testattua, niin voin jatkaa eteen päin testeissä :). Eli en varmaankaan osta lisää ainakaan vähään aikaan.

Aamuksi tehokäyttöön lähti sitten tämä jo puoliksi käytetty, ei enää Oriflamella myynnissä oleva viinirypäle-pesu. Tämä pullo taitaa olla muistaakseni 3. pullo, jonka olen käyttänyt tässä vuosien varrella :). Katsotaan, saanko vielä ensi kuussa tätä loppumaan! Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato, vai miten se meni...Mutta jos ei mitään yllättävää takapakkia tule tämän flunssan kanssa, niin huomenna tosiaan sinne hulluttelemaan ja tänne laitan sitten minun repsahdukset ;). Jos siis siellä on enää mitään ostettavaa edes...
Ja on kyllä niin ihana meikatakin ekaa kertaa moneen päivään!!  Saa vaan nähdä, kuinka kuiva tuo nenä ja nenän ympärys sitten on meikin kanssa...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit