perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kuoritaan ja pestään hellästi

Huhhui!!
Kävinpä tänään piiiiiitkästä aikaa Combatissa ja ei sitä näytä aivan vielä olevan terveiden kirjoissa... Kivaa oli, vaan syke huiteli jossain omissa sfääreissään, eikä suostunut väliajoillakaan laskemaan kunnolla... Tein sitten oman tähän astisen maksimi syke-ennätyksen, 177bpm :D. Normaalisti saan tosissaan repiä itsestäni kaikki voimat, että pääsen edes 170bpm:ään Combatissa, Spinningissä menee helpommin rikki tuo :). Mutta jospa tämä tästä, sunnuntaina Interval-Spinningkiin ja Pumppiin :).

Ja nyt sitten taas viimeisimpiä loppujia! Huomiseksi on vielä yksi esittelyssä :).

Tämä Avonin Care Family-sarjaan kuuluva Gentle Hand Wash loppui jo viime viikolla. Kului todella nopeasti, yllättäen kun sairaskin olin...
En tiedä, oliko tämä loppupeleissä sitten niin hellävarainen, ehkä ei ihan samalla tavalla kuivattanut käsiä, mutta kun paljon pesee niin kyllä ne kädet kuivat on.
Oli sellainen ihan kiva, mutta en varmaan osta enää uudelleen. Tuoksukaan ei ollut oikein ihmeellinen, tämä sisälsi siis kamomillaa ja kaura-uutetta.

Toisena esiteltävänä tänään on sitten Oriflamen Nature Secretin Mint & Rasberry Exfoliating Shower Gel eli kuoriva suihkugeeli.
Tämä yllätti minut todella positiivisesti, sillä yleensä "kuoriva suihkugeeli"-nimellä kulkevat suihkugeelit eivät poikkeuksetta kuori yhtään minulla... Mutta tämä oli se poikkeus!!! Ei tämäkään päässyt minun rakkaan Milk & Honey sokerikuorinnan kanssa samalle viivalle, mutta lotraamalla tätä paljon kerralla sopii loistavasti ihan kuorinnaksikin! Varmasti tämä myös sopii kuiva/herkkä ihoisille pienemmällä määrällä, jolloin kuorii todella kevyesti.
Tuoksukin tässä oli oikein mukava, ei liian makea, kun minttua oli juuri sopivasti!
Voin kyllä oman kokemuksen perusteella suositella lämpimästi ja itse ainakin voisin ostaa tätä lisää. Avonin Senses-kuorinnat ovat pelkkää suihkugeeliä tämän rinnalla eli tätä ostan ennemmin, jos kaipaan kevyempää kuorivuutta :).
Pulloon jätin vielä pariin käyttökertaan tätä, kun vien tämän äitini tykö, siellä kun vartalonkuorinta pääsi pääsiäisenä loppumaan :).

Seuraavaksi kuorintakäyttöön otin sitten tämän vähän aikaa myynnissä olleen isomman pönikän The Body Shopin Mango-kuorintaa ja muutaman kerran käytössä olleena vaikuttaa oikein ihanalta tuotteelta :).
Tarkemmin sitten juttua, kun tämä loppuu, toivottavasti jo ensi kuussa!

Mutta ei kait mulla tämän enempää, eiköhän tässä tullut jo juttua tarpeeksi :).
Oon täällä yksin huomiseen, kun Mr. Insinööri lähti kotonaan käymään äitinsä kyydillä. Aikoo tuoda huomenna moottoripyörän tänne \o/ !!! Oi kesä tule jo !!!
Miumoi <3

5 kommenttia:

 1. Mulla tuo vadelma&minttu kuoriva suihkugeeli odottaa käyttöään, pitänee korkata se pian. Ja juu, kesä saisi tulla jo, onhan tää plösökevät (vaikka toki väliin on mahtunut aurinkoisiakin päiviä) kestäny jo ihan tarpeeksi kauan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntuu, ettei tuo kevät oo oikein vielä ees tullut... Mutta lumet ainakin on sulaneet suureksi osaksi :).
   Saat kertoa sitten oman mielipiteesi tuosta suihkugeelistä! Itse kyllä yllätyin, kuinka paljon tuosta tykkäsin :D. Varsinkin kun olin varautunut, että se menee varmaan muutamalla kerralla loppuun, kun kuorivuutta tuskin on nimeksikään!
   Välillä on kiva olla väärässä :D.

   Poista
 2. Tein suihkugeelistä lähes täsmälleen saman arvostelun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin äsken etsimässä sen tekstin ja luinhan mä sen jo joskus aikanaan, en vaan enää muistanut kun tuota tein, vaikka aattelin, että millaisethan kokemukset sulla on tuosta, kun oot varmaan tuotakin Oriflamelta testannut :D.

   Poista

Suositut tekstit