perjantai 13. huhtikuuta 2012

Punaista Appelsiiniä

Tässäpä (nyt toivottavasti) pikainen postaus seuraavasta loppuneesta :D.

Sain siis tämän minikokoisen (40ml) Dermosilin Red Orange Conditioner hoitoaineen käytettyä joskus viime viikolla myöskin. Tarkoitus oli, että olisin saanut samaisen shampoonkin käytettyä yhtä aikaa, että olisin yhdessä ne voinut esitellä, mutta shampoota on vielä ainakin 2-3 pesuun vielä jäljellä.
Siitä voikin päätellä, että tämä kului todella nopeaa ainakin itselläni. Kohtuullisesti silotti hiusta, mutta ei niin paljoa, että haluaisin tilata täysikokoisen tuotteen. Parempiakin siis olen käyttänyt, tosin mun hiukset on tällä hetkellä aika huonossa kunnossa, niin se varmaan vaatii jotain hoitavampaa :). Toivo elää, että toukokuun alussa saisin jotain uutta tehtyä tälle päälle ;).

Mutta nyt lähden pikapikaa syömään ja sitten pakkaamaan saunakamppeita ja meikkejä kasaan. Suuntaan MN:n luo saunomaan ja fiilistelemään 90-luvun menoa ;D. Illalla kun olisi Ysäribileet Teatrialla klo 21 alkaen, mukana menossa Aikakone, Rednex ja Dr. Alban \o/. Kuka vielä muistaa?!? 90-luku, täältä tullaan taas !!!
Harmi, kun ei ole mitään siltä aikakaudelta olevia juttuja tähän hätään löytynyt :(.
Mutta huomenna saatan kirjoitella hieman huonommassa hapessa juttua :p. Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Voi vitsit, ysäribileet kuulostaa hauskoilta, kyllä vaan muistan nuo bändit =D Muksaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä niin hauska ja legendaarinen ilta :D.

   Poista
 2. Heh, täällä päin onki tänää kasaripileet :D :D pitää kyl yrittää pukeutuu oikee teeman mukasesti.. pakko kysyy äidiltä vinkkejä ;D hauskaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sehän sattui sopivasti!! Toivottavasti oli hauskaa sullakin, mulla oli ainakin :D.
   Tuliko pukeuduttua teemaan???
   Mua kyllä harmitti, kun mitään ei itselläni tähän hätään löytynyt, mutta sain sentään hiukset laitettua sen mukaiseksi :D.

   Poista
  2. Juu oli hauskaa :) laitettii kaverin kaa oikee överit meikit ja vaatteet :D ja hiukset tietenki.. :) oli tosi kivaa laittautuu ja panostaa tollee kasarimeininkii :D :D

   Poista

Suositut tekstit