tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pikainen pikkupostaus

Tässäpä jälleen pikaista postausta, kun jälleen myöhemmäksi meni kirjoittelu Pilateksen ja Venyttelyn takia (jotka tekivät kyllä niiiin hyvää) :).

Ja toisaalta en tiedä edes kuinka paljon jaaritella tästä loppuneesta, joka siis oli Dermosilin joulun 2011 tuote, Blueberry Shower Gel eli mustikan tuoksuinen suihkugeeli.
Minähän käytin tämän käsisaippuana pois, mutta 1,5cm tuonne pulloon jää tavaraa, kun tuosta pumpun letkusta on tehty aivan liian lyhyt tämän mallisiin pulloihin :/.
Eli tuosta pumpusta iso miinus, mutta tuoksu kyllä oli mustikaksi tunnistettava. Nopeammin vain saa käsisaippuana käytettyä nuo, niin siksi meni siinä käytössä, jämät käytin sitten suihkun puolella :).
Mukava oli testata, mutta en ehkä tässä pullossa ostaisi lisää, jos joskus uudelleen myyntiin tulisi.

Ja kuten olette varmaan ennuste-postauksessakin nähneet, niin nestemäiseksi käsisaippuaksi on lähtenyt käyttöön tämä Avonin käsisaippua. Ja edelleenkin toivon, että tämäkin vielä tässä kuussa loppuu :D. Hyvältä ainakin vaikuttaa sen suhteen!Mutta nyt lähden syömään, kun töistä suoraan sinne jumppaan menin proteiinipatukan voimin :p. Voisi sitten taas tuon Polarin kuntotestin tehdä, kun siitä valittanut jo muutaman viikon :D. Ei tarvi onneksi muuta tehdä kuin maata paikoillaan ;).

Ai niin, nyt sain virallisesti kutsun ystäväni JS:n häihin, joten pitäisi ihan tosissaan alkaa etsimään heinäkuuksi sopivaa mekkoa ja kenkiä, mulla kun ei niitä ole yhtäkään... Tai noh, olisihan se mekko joka mulla oli omissa valmistujaisissani, mutta ajattelin, jos vaihteeksi panostaisi taas mekkoon. Eipä nuita vaatteita tule turhan usein ostettua :). Ja muutenkin, ensimmäiset häät, joihin olen päässyt osallistumaan!!! Oon yhden ystäväni häihin päässyt, mutta heillä oli rennot kotijuhlat talvella (kävivät maistraatissa edellisenä päivänä), niin kirkkohäihin en ole päässyt kertaakaan :).
Omassa kaveripiirissä kun on ollut aika lailla tapana mennä salaa naimisiin/maistraatissa/ulkomailla, niin ei ole niihin kunnolla päässyt :D.
Saapa nähdä, pääseekö sitä edes omia häitä koskaan juhlimaan, tätä vauhtia taitaa olla aika epätodennäköistä :p.
Joo, eipä tästä kovin lyhyt taaskaan tullut :p. Mutta huomiseen!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit