maanantai 2. huhtikuuta 2012

Olisiko ennustaminen yhtään parantunut...

Tässä kuussa olen todella toiveikas, että miinuksille pääsisin, mutta ainahan voi yllätyksiä tulla :p.
Viime kuun ennustuksista jäi aika monta tuotetta loppumatta, joten en kuvannut niitä uudelleen vaan  Täällä on linkki niihin.

Eli ensimmäisen kuvan finnihoito loppuu varmaankin nyt (ehkä...) ja varmaan loppuu myös tuoksunäytteitä, jos innostun taas niitä käyttämään. Todennäköisesti isompia pulloja taas vaihteeksi otan käyttöön :).
Toisen kuvan kynsijutunkin heitän pois eli siitä tulossa lähipäivinä juttua.
Viimeisessä kuvassa olevia loppuukin vasta nyt todennäköisemmin:
- Mustikka-suihkugeeli ihan piakkoin, samoin Naturalsin suihkugeeli
- Meikkivoiteet, Lushin käsivoide (pellin päällä edessä) ja Oriflamen kasvopesu ovat siinä ja siinä, ehkä loppuvat, ehkä eivät
- Ehkä-sarjassa ovat myös vartalosuihke ja roll-on dödö, mutta aika suurella todennäköisyydellä loppuvat
Eli lähden näistä tavoittelemaan 9 täysikokoista ja 1 minikokoista loppuvaa tuotetta. Sitten seuraavat tuotteet tulevat myös mahdollisesti loppumaan:

Lisää käsisaippuaa, suihkugeeliä ja kuorintaa on loppumaisillaan, hyvin suurella todennäköisyydellä myös loppuu :).
Niin ja jälleen Neffi yhtenä päätähtenä kuvissa...

Sekalaista seurakuntaa; puuteri, kasvopesuja ja minihajuvesi loppuvat toivottavasti myös.

Hiusjutuista päätin ottaa tehokäyttöön nuo minikokoiset tuotteet. Ja kun talvi on lopuillaan, niin alkaa loppua myös tuo talvisuihke.

Ja ehkä joitain voiteitakin loppuu; vartalovoidetta, lisää käsivoidetta ja jalkavoide (tai jalkageelihän tuo on tarkalleen ottaen).

Eli 11 täysikokoista tuotetta ja 4 minikokoista näistä olisi loppumassa. Kaiken kaikkiaan "suurena" tavoitteena on siis vähentää 20 täysikokoista ja 5 minikokoista purkkia kaapeista. Ja kuvaamatta jätin jo 2 loppunutta tuotetta, joista tulossa seuraavina päivinä juttua :).
Katsotaan, miten pieleen tässä kuussa sitten mennään :p.
Huomenna esittelen sitten tämän kuun ensimmäiset..... Plussat :D. Mutta lupaan, ettei se ole edes paha, varsinkin kun jo kaiken kaikkiaan 4 "loppunutta" tuotetta odottaa tarkempaa esittelyään :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit