torstai 19. huhtikuuta 2012

Hyvä hiussuihke loppui :/

Aattelin tälle päivälle esitellä seuraavan loppuneen, saa taas nähdä, ehdinkö kaikki loppujat omissa postauksissaan esitellä ennen päivien loppumista :D.

Tämä, jo joskus viime viikolla loppunut, Avonin Advanced Techniques-sarjan Winter Restore Moisturising Anti-static Spray on ollut mun joka talven luottotuote.
Todella hyvä on ollut poistamaan sähköisyyttä, jota tältä odotinkin ja aion varmasti ostaa tätä lisää. Nyt vain on käynyt niin yllättävästi, ettei itseltäni enää tätä varastosta löydy :o !! Muistaakseni oli kyllä myynnissä menneenä talvena, mutten yhtään muista millaisessa purkissa, kun ei tullut ostettua lisää...
Toivottavasti tätä nyt ensi talveksikin tulee myyntiin, kun olen tätä joka talvi vuodesta 2008 lähtien käyttänyt!

Täällä edelleen kotona olen. Paine alkaa jo pikku hiljaa helpottaa poskionteloissa, mutta edelleen aivot vuotavat pihalle ja nyt on sitten alkanut "yski keuhkosi pihalle"-vaihe. Jos muisti pelaa oikein edellisistä taudeista, niin enköhän viimeistään maanantaina pääse takaisin töihin, jos tuo yskä on vähän siihen mennessä rauhoittunut. Labrassa kun ei tämä yskiminenkään ole kovin suotavaa, jos ei halua näytteitään kontaminoida...
Ja toiveet alkaa edelleen hiipua sen suhteen, että pääsisin Hullareille... Tässä suunnittelin soittavani Mr. Insinöörille, olisiko sillä hermoja käydä tänään töiden jälkeen ostamassa mulle sitä Loimulohta ja Aaverahkaa. Muutenkin todella huonolla syömisellä ollut nyt kun ei ruoka maistu, niin saisi nuista edes jotain piristystä kurjaan oloon.
Mutta nyt teen ne loput haaveilu-kollaasit, kun jaksaa ehkä kauemmin istua koneella tässä niistämisen, käsien pesun ja yskimisen välillä :). Tosin houkuttaisi myös mennä tuonne sänkyyn Siirin viereen nukkumaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Se harmittaa aina kun hyvä tuote lopetetaan :( Uudet versiot on yleensä koostumukseltaan niin erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta :/.
   Onneksi tämän suihkeen tapauksessa tämä on ollut joka syksy- ja talviajan myynnissä, mutta silti tuntuu orvolta, kun ei ollut tätä edes yhtä purkkia varastossa.
   Onneksi Oriflamellakin on vastaavanlainen suihke ollut, vähän kalliimpi, mutta muistaakseni ihan hyvä tuote :). Ostaa sitä sitten, jos sattuu niin ikävästi, ettei Avonille tätä tulekaan :).

   Poista

Suositut tekstit