tiistai 17. huhtikuuta 2012

Voidenäytteitä loppu

Jooh, piti sitten tänään jäädä kotiin. Poskiontelot ja pää niin kipeät, kun räkää alkanut kertymään, Nam!
Ja mikä perkele siinä on, ettei mulle voi kunnon kuume tulla?! Eilen illalla oli huikeat 36,2C ja tänä aamuna 36,8C ja silti niin ärsyttävän nuutunut olo :(. Kun ei jaksaisi viikkokausia olla kipeänä...
Mutta tässäpä nyt muutamat huomiot parista näytteestä, jos saan ajatukset pelaamaan.

Eli käytin loppuun nämä Lushin kasvovoide-näytteet, jotka sain alkukuusta tulleen Tilaukseni mukana. Niissä oli näytettä ehkä 3-5 kokeiluun.
Imperialis loppui ensin ja se oli tarkoitettu sekaiholle. Tykkäsin tämän tekemästä suht mattaisesta pinnasta, vaikka tämä kosteutti ihoa samalla. Tuoksu tässä oli vaan niin hirveä, etten kykenisi käyttämään kokonaista purkkia eli tilaamatta valitettavasti jää...
Enzymion:issa, joka on rasvaiselle iholle tarkoitettu, taas oli kaikki kohdallaan. Tuoksu ehkä hivenen liian voimakas, mutta omaan nenääni mukavan hedelmäinen, joten sen sieti. Kosteutti myös ihoa samalla tehden sen mattapintaiseksi. Tämä voisi olla mulle kiva kesäajan kasvovoide eli tätä voisin kyllä koko purkin ostaa!

Yllä vielä kuva voiteiden sisällysluetteloista Suomen Lushin sivuilta :).
Huomenna olisi luvassa sitten niitä mun tahtoo-listoja Hulluilta Päiviltä, ainakin keskiviikolta ja torstailta. Valitettavasti näyttää siltä, ettei huomenna ainakaan jaksa lähteä sinne, kiitos tän flunssan :/. Täytyy katsoa, jaksaako sitä töihinkään... Ärsyttää vaan, kun tämä oli jo 3. päivä tälle kuulle, etten saa sitä 9e/pv lisää... Alkaa tuntumaan lompakossa yli 30e vähennys :/.
Nooh, kunhan tämän kuun loppuun jaksaa sinnitellä, niin sitten saa alkaa tekemään tunteja sisään, että voi olla hyvillä mielin poiskin tarvittaessa :).
Mutta lähden tekemään teetä lisää, niin saa tuo kuiva kurkku kostuketta ja lämpöä.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Kipeänä olo on sitten kurjaa! :/ Mutta ajattele positiivisesti, ainakaan sulla ei ole hinkuyskää niinku mulla oli, sen akuutti vaihe kesti n. kuukauden ja yskä ei ole vieläkään kokonaan hävinnyt, eli tässä vielä neljän kuukauden jälkeen yskitään aamuisin keuhkoja pihalle.. :D:D
  Okei olipas piristävää. :D Mutta siis pointti oli se että kyllä sä muutaman päivän jaksat sinnitellä, ompahan kerrankin hyvä syy vaan makoilla peiton alla ja nautiskella vaikka suklaasta ja televisiosta. ;) Pikaista paranemista muru! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä tiiä, mihin suuntaan tämä tauti lähtee kehittymään ;D.
   Mutta täytyy toivoa, etten koskaan tuota hinkuyskää tule saamaan, kuulosti kyllä niin hirveältä, kun siitä selitit blogissasi!!
   Mutta pakko saada se kuume nousemaan, viimeksi jouduin 2 viikkoa makaamaan peiton alla, ennen kuin helpotti, kun ei kuumetta nostanu :/.
   Siihen mulla ei kyllä ole varaa eikä hermoja, kun ei liikkumaan pääse :p.
   Mutta kiitos, jospa tämä tästä helpottaa joskus <3

   Poista

Suositut tekstit