lauantai 7. huhtikuuta 2012

Sairaana ärsyttää kaikki, myös kosmetiikka

Okei, tämän seuraavan tuotteenhan päätin heittää pois jo viime kuussa, mutta en sitten ehtinyt esitellä sitä. Hävitys jäikin sitten tälle kuulle :).

Eli kyseessä olisi tämä Avonin Nail Expertsin Pearl Shine "kynsihoito".
Tämä tuli asiakkaalta palautuksena, kun oli tuo "sivellinkorkki" alkanut falskata. Päätin sitten, että tilaan uuden asiakkaalle ja pidän tämän itse, niin saan itse tätä testata.
Muuten tämä kyllä oli ok, antoi kivan helmiäiskiillon kynsille ja tuntui vähän kovettavan hauraiden kynsieni pintaa, mutta oli todella hankala levittää, kun sivellin oli alkanut kovettua ja tosiaan se falskasi tuon valkoisen muovin alta.
Eli jos tämä toimisi samalla tavalla kuin normaalit kynsilakat (eli sivellintä dipataan purkissa), niin olisin varmasti käyttänyt tämän loppuun.
Kaverinikin, joka tämän palautti, tykäsi kyllä muuten tästä falskaamista lukuun ottamatta.
Eli kelpo tuote, mutta huono toteutus.

Mutta nyt taidan lähtä aamupalalle, kun tuli taas vaihteeksi ennen klo 8 herättyä... Mitäpä sitä turhaan lomalla ja sairaana tarvitse nukkua...
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Joo, tän tuotteen toteutus pakkauksen osalta on kyllä jäänyt puolitiehen, kynsillähän se olis ollu ihan hyvän näköistä jos pakkaus olis vaan kestänyt =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri! Harmittaa kyllä, kun muuten olisi kiva tuote ollut :/.

      Poista

Suositut tekstit