torstai 12. huhtikuuta 2012

Edelleen finnejä yritetty tappaa

Jos nyt vaihteeksi tulleiden purnukoiden jälkeen jotain loppuneiden esittelyä seuraavat päivät :).
Tämäkin tuote jo alkukuusta loppui:

Kyse on siis tästä vanhasta versiosta Avonin Clearskin-sarjan Immediate Response Blemish Treatment finnihoidosta.
On jo aikaa sitten uudistunut, enkä tiedä ovatko tuubin lisäksi myös sisältöä muuttaneet, mutta tätä käyttäessä en huomannut, että olisi minun pahkuroitani kuivattanut kovinkaan nopeasti. Toki syynsä voi olla myös säännöllisen epäsäännöllisestä käytöstä ja laitoin yleensä tätä vain iltaisin naaman pesun jälkeen.
Joskus muistaakseni yritin kokeilla myös meikin alle, vaan kuivahtanut geeli lähti sitten rullautumaan pois.
En tiedä, aionko uutta versiota ostaa kokeiluun. Voi kylläkin olla, että hetki menee ennen kuin tarvitsee edes uutta ostaa, sillä nämä ovat vielä jäljellä:

Toinen vanhempi Avonin Clearskin-hoitovoide sekä joskus muutama vuosi takaperin apteekista ostettu Basiron-geeli, jota en ole koko kasvoille aina pistänyt, vaan joskus pelkästään finnien päälle. Päiväys on tuosta geelistä mennyt jo aikaa sitten ja tavaraa vielä pari cm jäljellä, mutta koska ihoreaktioita ei ole vielä tullut, niin huoletta olen käyttänyt sitä :D.
Toki voi olla, että kyllästyn siihen jossain välissä ja heitän vesilintua sillä :).

Nyt voisin alkaa selaamaan Stockan Hullut Päivät-kuvastoa (jee, oli tullut sähköpostiin uutiskirjeen tilanneille) tässä paperista versiota odotellessa ja sitten reilun tunnin päästä spinnaamaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Äää, tahtoo Hullujen päivien esitteen! Nyt sitte tilasin sen uutiskirjeen vaan tuskin sitä enää jälkikäteen lähetetään. Noh, paperiversiota odotellessa =) Milloin ne päivät muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi keskiviikosta sunnuntaihin 18.-22.4. :)
   Ei tuolla ihan älyttömästi ollut sellaisia "pakko saada"-tuotteita, mutta muutama ihan tarpeeseen tuleva juttu olisi, joita täytyy yrittää käydä bongaamassa :).

   Poista

Suositut tekstit