torstai 5. huhtikuuta 2012

Yksi näppyjen tappaja loppui ja muuta pohdintaa

Tämä seuraava tuote pääsikin loppumaan jo viime kuun puolella, mutta ajattelin, että kokeilen saada vielä tätä pelittämään, jos sieltä vielä jotain tavaraa tulisi. Ei onnistunut kuitenkaan.


Kyseessä oli Dermosilin Fresh Balance Anti-Spot finnivoide ja tätä käytettiin niin kuin valokynää eli kierrettiin tuota päätä ja tavaraa tuli sitten tuohon "sienimäiseen" päähän.
En vain osaa tästä enää sanoa juuta enkä jaata, kun en ole käyttänyt tätä pitkään aikaan ja tässä ei enää ollut ainetta kuin pariin kertaan, kun aloin tätä uudelleen käyttämään. Muistaakseni tämä ei kuitenkaan silmin nähden finnejä kuivattanut kovinkaan nopeasti, mutta voisin ehkä kerran ostaa tätä uudelleen kokeillakseni.
Eilen mulla loppui jo toinenkin hoito, josta ootte kuvia nähneet ennustuksissa :). Jäljellä mulla on yksi finnihoito ja sitten akneen tarkoitettu kasvovoide, jota oon vain finnien päälle aikanaan käyttänyt.

Nyt oon tosiaan äitini luona kattien kanssa sunnuntaihin asti, Mr. Insinööri lähti omaan kotiinsa eli jälleen yksi "juhlapyhä" ollaan erossa... Välillä meinaa harmittaa, ettei olla näiden reilun 7 vuoden aikana vietetty yhtään juhlapyhää yhdessä (jos ei juhannusta oteta lukuun) :/. Itse kuitenkin halusin taas äipän luona käydä, kun 63v. synttäritkin sillä oli eilen, niin synttärilahjana. Ja toisaalta äitillä on viime aikoina terveyskin reistaillut, niin sekin huolestuttaa :/. Kun veljenikään ei oo pitkään aikaan käynyt äitin luona ja oon niin monesti saanut äidin harmitusta kuulla sen takia, niin täytyy yrittää itse käydä aina kun pystyy...
Sitten Mr. Insinöörinkin isovanhemmat olleet välillä huonommassa kunnossa, niin hän haluaa heitä käydä katsomassa, kun vielä pystyy...
Täytyy vaan luottaa, että kyllä meillekin niitä yhteisiä vapaita ehkä joskus tulee... Ehkä sitten kesällä, jos pääsisi jossain käymään, jos saa kissat hoitoon eikä Mr. Insinöörin tarvitse lähes koko kesälomaansa olla osittain isovanhempiaan huolehtimassa, sitäkin kun on joinakin vuosina käynyt... Siksi olenkin monesti sanonut, että turha meidän on suunnitella mitään yhteistä lomaa, kun muut velvollisuudet menee tällä hetkellä edelle ja muut eivät Mr. Insinöörin vanhempien lisäksi oikein suostu isovanhemmista huolehtimaan...

Tulipas tästäkin taas pitkä teksti, mutta aina vaan välillä alkaa harmittamaan näin pidemmillä vapailla tämä erossa olo :/.
Muutenkin olo edelleen vaan pahenee tuon nuhan suhteen, sitten oli taas migreenikohtauskin vaihteeksi (nyt vasta lääke alkoi tehota) ja kaiken lisäksi ne v**tumaiset päivät meneillään... Ei oikein jaksais :p.
Nyt voisikin käydä penkomassa äitin suklaakätköjä, ottaa kirjan käteen ja alkaa lukemaan!
Hyvää ja Munarikasta Pääsiäistä teille, jotka tätä mun höpöttelyä satutte lukemaan :). Toivottavasti teillä on parempi pääsiäinen!! Palataan taas huomenna asiaan seuraavalla loppuneella :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä sulle! :)
  Stressipyhiä nämä arkipyhät on, pitäis ehtiä sitä ja tätä kun kerranki on vapaata ja pyhien jälkeen sitä on toivottoman väsyny... tänään tehty kahen ja puolen päivän työt arkipyhien takia, vähän takki tyhjä..
  Hyvähän se on kuitenkin sukuloida vielä kun voi :)
  Rentouttavaa vapaata!
  -sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritähän sinäkin rentoutua siellä, vaikka sukuloitavaa riittää :)

   Poista
 2. Nuha sucks, tiedän tunteen, niisk =/ Meikäläinen viettää osan pääsiäisestä itsekseni, avokki lähtee käymään vanhempiensa luona ja mä jään sitten potemaan flunssaa tänne. Minä taasen oon sellainen että kaipaan sitä omaa aikaa, sen verran pitkään kun aikoinani asustelin itsekseni eli tällaiset erossaolot on mulle luksusta =D Mutta ymmärrän hyvin sun tilanteen, on inhottavaa jos aina joutuu olemaan juhlapyhät erossa omasta kullasta, meillä ei oo ollu sellaista ja jos olisi, niin takuulla ottais päähän. Kivaa pääsiäistä kuitenkin ja koetahan parannella sinäkin itseäsi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on totta, että jos enempi saa olla yhdessä, niin ne erossaolotkin tuntuu välillä ihan mukavilta :). Nyt ei auta muu kuin tosiaan toivoa, että kyllä meillekin niitä yhteisiä pyhiä vielä tulee :).

   Ei oo vielä kovin pahaksi flunssaksi äitynyt, aamuisin on tosin aina todella tukkoinen olo :/. tässäkin toivoa, että nyt sairastaisi kunnolla pois tuon, kun olisi ensi perjantaina menoa :D.
   Pikaista paranemista sinnekin! Onneksi on vähän pidempi vapaa, niin saa sairastaa rauhassa.

   Poista

Suositut tekstit