perjantai 20. huhtikuuta 2012

Loput Hulluttelu-haaveilut

Tässäpä tulisi tämän päivän ja viikonlopun kollaasit tuotteista, joita olisin tahtonut.

Näistä perjantain tuotteista ihan ostoslista-harkinnassa olisivat olleet Crocsin Sandaalit, Eccon Ballerinat ja Klippoteketin kuivashampoo. Sanomattakin selvää, ettei tuota kuivashampoota ainakaan saa enää, jos nyt huomenna tai sunnuntaina sattuisin pääsemään paikalle... Olisi pitänyt jo tänään klo 8 olla paikalla :D. Noh, parempi onni sitten syksyn Hullareilla!
Muut tuotteet olisivat olleet ainakin hypistelyn arvoisia, tosin tuo MasCaran takki näyttää aivan unelmalta... Olisi kivaa saada vaihtelua kevät/syystakiksi, nyt kun mulla on käytössä 2 erilaista farkkutakkia, joista toinen on enempi kesäkäytössä sadeilmoilla.
Pikkupakkasilla sitten käytössä on EMP:ltä ostettu villakangastakki ja talvella sitten edellisiltä Hullareilta löytynyt Vilan toppatakki. Eli takkien kanssa ei mun tarvi pähkäillä, minkä laittaa päälle ja mikä sopisi kenkien/laukun/meikin kanssa ;D.

Lauantain ja sunnuntain tuotteet laitoin samaan kollaasiin.
Kuten näkyy, niin Herkkuun varmaan suuntaan, jos tosiaan jaksan lähteä käymään tuolla :).
Mutta tuo Veetin ihokarvanpoistovoide lähtisi ainakin mukaan, yli 10e taitaa olla tuolla normaalihinta, jos oikein muistan (tällä hetkellä käyttänyt Avonin vastaavaa, joka tarjouksessakin on 5,90e/100ml). Escadan Taj Sunset hajuvesi himottaisi ihan mielettömästi, netistä varmaan saisi vieläkin halvemmalla... (kun tässä itse samalla googlettelin, niin itseasiassa eipä löytynytkään pikaisesti katsoen tuota halvemmalla, CheapSmells:issä oli halvin 39,57e eli ei postareiden kanssa edes kannata sieltä tilata!!). Nyt alkoi entistä enempi haluttamaan tuo :D.
Sitten kiehtoisi tuo No7 puhdistusvaahto, tosin tällä hetkellä kaapissa on jo 2 vaahtoa ennestään...

Katsotaan, josko sitä jaksaa viikonloppuna tuolla käväistä :). Alkaa nyt tuntua, että ehkä elämä sittenkin alkaa voittamaan tämän flunssan suhteen, joten eiköhän maanantaina taas normaali elämä jatku :).
Kauhistutti vain laskea, että oon nyt tältä kuulta menettänyt yhteensä 54e päiväkorvauksia :(. Meijän viikon ruokaostokset... Toisaalta taas aivan perseestä edes laskea, onko varaa sairastaa! Eipä siitäkään mitään tule, jos puolikuntoisena töissä on ja saakin sitten mukavat jälkitaudit (plus että muille tämän tartuttaisi). Täytyy nyt vaan yrittää ajatella, että hyvä tervehdyttää itseni nyt, niin nopeampaa pääsen sitten myös liikkumaankin entiseen tapaan :).

Tähän loppuun vielä kiva iloinen asia; sain kuin sainkin eilen Loimulohta ja Aaverahkaa \o/. Rakas kävi niitä hakemassa mulle <3. Ja aikoi tänäänkin käydä, kun huomasin, että yllätystarjouksessa oli Hartwallin Jaffat ja Mr. Insinööri on ihan älytön limsa-juoppo ;D. Pyysin sitten tuomaan lisää Aaverahkaa ja mustikkarahkaa, jos siellä aikoo käydä :). Aaawwws <3
Miumoi <3

5 kommenttia:

  1. Voi ihana mies sulla! ^__^ Minäkin suurkulutan limsaa ja kun jaffat näkyi olevan k-kaupoissa tarjouksella niin pitihän niitä sitten 3 pulloa hakea... sokeritautia odotellessa. :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ja hampaiden tippumista sitten odotellessa ;D.
      Ihme kyllä Mr. Insinööri ei ostanut kuin 2 pulloa limsaa :o.

      Poista
  2. Mä sorruin tekemään ihan älyttömän heräteostoksen tuolla perjantai aamuna. En oo oikeen vieläkään päässy yli tästä järkytyksestä :D Mullahan henkinen kipuraja ihan minkä tahansa ostoksen kanssa on 50 euroa, sitä enempi mihin tahansa on yleensä tuhlausta! Menin sitten ostamaan tuon Andiatana paidan http://www.hullutpaivat.fi/katalogit/ddb3ab6b7ded2953f783560a89c0fcca/index.html
    Jotenkin se vaan jäi käteen! Mutta eikö nämä ole hyviä syitä:
    Mulla ei ole YHTÄÄN paitaa joka olis jotenkinkaan tuollainen, tai läheskään yhtä "outo"
    Mulla ei ole ainuttakaan noin kallista yksittäistä vaatekappaletta (kai tässä iässä pitäisi jo omistaa jotain turhakkeita?)
    En omista ainuttakaan merkkivaatetta (ei kyllä mitään hajua mikä se tuokin merkki on, mutta kai se kuitenkin on ku noin paljo maksaa??)
    Mä voin hypistellä tuota vielä päivän ja palauttaa sen sunnuntaina jos tulen katumapäälle! :D
    Ja okei, mulla on nyt akuutisti päällä kirjavien vaatteiden kausi, niitä kun ei yleensäkään täällä päin myydä, niin tuollainen neutraali kirjava on kai hyväksyttävä kompromissi kuumeen tyydyttämiseksi.
    Onpahan jotain "parempaa" päällepantavaa, jos tarvii joskus jossain muka edustaa :P

    - M.N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat loistavia syitä :D.
      Ja mä oon itse alkanut pikku hiljaa ajatella, että joihinkin vaatekappaleisiin kannattaa panostaa enempi ja ostaa laatua :). Ja sulle kyllä sopii tuon tyylinen paita hyvin!
      Ja huomenna tosiaan mahdollisuus vielä palauttaa, jos siltä tuntuu :).
      Mä itse kuolasin tuota tuon puseron viereistä mekkoa! Hitsi kun raaskisi ostaa, mullahan ei mekkoja ole (kuin ne 2 torilta ostettua ja sitten pari hametta), saati mitään pikkumustia, niin tuo näyttäisi jotenkin mun tyyliseltäkin, ehkä...
      Katsotaan, mitä heräteostoksia huomenna tarttuu mukaan ;).

      Poista
    2. Se olis ollu ihana, mutta jostain syystä en löytänyt sitä sieltä :/
      Katotaahan huomenna onko mitään jämiä jääny! :)

      M.N.

      Poista

Suositut tekstit