tiistai 28. tammikuuta 2014

Omenoita ja Persikoita

Ja suoraan jatkuu sitten loppuneet.
Taas mulla eilen kävi niin, että yksi tuote loppui ja vaikuttaa melko "pahasti" siltä, että yksi tuote saattaa vielä loppua tälle kuulle... Täytyy katsoa, jos sen kanssa sinnittelen helmikuun puolelle, niin edes jotain silloinkin loppuisi :D.

Tässä kuussa loppui tuttuun tapaan myös nestemäistä käsisaippuaa ja vuorossa oli Dermosilin Jr. Foamy Hand & Body Wash.
Tätä olisi voinut siis suihkussakin käyttää, mutta tarkoituksella halusin ostaa tämän käsisaippua-käyttöön.
Sain kokeilla millainen tämä on ja kului kuitenkin nopeasti.
Tässä oli vaahdottaja pumpussa eli ulos tuli valmista vaahtoa, josta pidin. Oon nyt tykästynyt jostain syystä näihin vaahtoihin :D.
Pesi myös kädet hyvin ja tämä ei myöskään ihan samalla lailla kuivattanut, mitä jotkut suihkugeelit/käsisaippuat tekevät (johtuen varmaan siitä, että on lapsille oikeasti tarkoitettu ;)).
Tuoksu tässä oli makean persikkainen josta tykkäsin myös!
Kaiken kaikkiaan kiva tuote ja mikä ettei voisin ostaa joskus lisääkin. Tämä on nyt tullut Dermosilille perusvalikoimaankin (ostin tämän setin joulun aikaan).

Tässä halukkaille inci-listaa, kun kerrankin muistin ottaa kuvan!
Nyt oon vaihteeksi ottanut käyttöön taas täyttö-pumppupullon :).

Toisena loppujana tälle päivää on viime jouluna joululahjaksi MP:ltä saatu Greenlandin Apple Body Scrub kroppakuorinta.
Tässä oli mukava kirpeän omenan tuoksu ja olomuodoltaan tämä oli sellaista liisterimäistä (eli hieman venyvää) geeliä.
Olomuodoltaan tämä oli kyllä purkki-tuotteena aika hankala käyttää suihkussa, helpompi olisi ehkä tuubista ollut ruutata kropalle.
Ja valitettavasti kuorintatehot eivät riittäneet itselleni ollenkaan :/. Todella paljon sai käyttää kerralla, jos halusi vähän voimakkaamman käsittelyn.
Tämä kuitenkin vähän tuntui kosteuttavan ihoa, ei tosin samalla lailla kuin Dermosilin vanilja-kuorinta tai The Body Shopin kuorinnat.

Tästäkin otin halukkaille inci-listasta kuvaa.
Tuoksun suhteen voin edelleen testailla Greenlandin tuotteita, mutta ainakaan tätä kuorintaa en ostaisi lisää. Haluan kunnon tehot kuorinnoilta :).

Mutta nyt siirryn taas suihkussa käymään ennen kuin ohjelmaa alkaa tv:stä.
Saapa nähdä, tuleeko VIELÄ jotain yllätysloppujia :p. Nyt mä oikeasti toivon, ettei tulisi :D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, että mikä on kokeilemistasi käsisaippuoista vähiten kuivattava? Olen kokeillut vaikka mitä, mutta ainoa lähellekään sopiva on ollut Palmoliven hunaja-maito, jota puolisoni taas ei voi sietää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pistit pahan :D.
      Mä siis oikeasti pesen käsiä päivän aikana ehkä liikaakin, niin tuntuu, että kaikki saippuat mulla kuivattaa käsiä eli pakko laittaa käsirasvaa aina kun pesen kädet.
      Tuossa pikaisesti selasin tänne blogiin kirjoittamani käsisaippua-jutut ja seuraavissa vaikutti siltä, ettei olisi kuivattanut yhtä pahasti:
      - http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2013/11/lemslip.html
      - http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2013/04/vaniljaa-ja-meripihkaa.html
      - http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2013/02/lush-rakkauteni-loppui.html
      - http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/11/jaaviinia-kylla-kiitos.html
      - http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/10/vaahtoa-kasille.html

      Valitettavasti nuista taitaa löytyä kaupasta vain tuota viimeistä Lemon juice & Glycerineä, mutta kannattaa vilkaista ehkä Lushinkin tarjontaa, ainakin Putty for your handsista oon lukenu kehuja:
      https://www.lush.co.uk/product/5916/500g-LARGE-Putty-For-Your-Hands-Soap
      Pitäisi itsekin tuo testata :).
      Mutta siis mun pesutiheydellä en ole vielä itselleni löytänyt sitä "The Täydellistä" käsisaippuaa, mutta toivoa en menetä vielä :D.

      Poista
    2. Kiitos, pitää koittaa jotain kehitellä. Oletko itse kokeillut juuri Palmolien saippuoita? Niissä tuoksu on usein hyvä ja koostumus mukava. :)

      Poista
    3. Tämän blogin aikana en oo ostanut testiin nyt nuita, mutta kavereilla on Palmoliveä tainnut välillä olla, mutta eipä sen yhden pesun perusteella pysty sanomaan mitään suuntaan tai toiseen :/.
      Muutama vuosi sitten ostin yhden Palmoliven saippuan, jossa oli sellaisia "palluroita" seassa, mutta en yhtään muista millainen oli mun käsille :/.
      Tuota hunaja-maitoa olen monesti miettinyt, että pitää ostaa testiin, kun joskus olen nuuhkinut sitä jossain ja todennut ainakin tuoksun hyväksi :).

      Poista
  2. Mä oon kans tykästyny noihin vaahtosaippuoihin, ne kun kestää paljon kauemmin kuin tavalliset nestemäiset käsisaippuat ja kädetkin kiittää. Tosin, ei mulla ihan niin kauaa nekään kestä kuin sulla... ;)

    Mulla on kans tuo Greenlandin kuorinta plus toinen samanlainen, mutta eri tuoksuinen. En oo vielä ottanut niitä käyttöön, mutta oli pakko hipeltää niitä etukäteen ja pettymys oli kova, ei ne taida kuoria juuri ollenkaan =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nuo vaahtojutut on kyllä kivoja! Tosin esim. suihkukäytössä mulla ei ne kestäisi todellakaan näin pitkään mitä käsisaippua-käytössä.
      Mulla tuo kyllä taisi kestää suunnilleen saman ajan kuin saman kokoinen nestesaippua on kestänyt, joten kovin isoa eroa en siinä huomannut :).

      Voi harmi, että nuo Greenlandin kuorinnat on sitte pääosin liian hellävaraisia omaan makuun :(. Eipä taida kannattaa sit kuorintoja hommata, ellei halua vaan jotain tuoksua testata.

      Poista

Suositut tekstit