maanantai 23. huhtikuuta 2012

Eilisiä ostoksia ja loppunutta tuotetta

Nyt on vähän paremmin aikaa kirjoitella lyhyesti ja näyttää ne muutamat eiliset ostokset, mitä tarttui Hullareilta mukaan :).

Tässä ensin pitkästä aikaa taas meikkiä, jossa olin eilen liikenteessä.
Tässä käytin Avonin True Colour-kvartettia Aquadelic, jolla olen tehnyt myös tämän postauksen meikin. Tämä on mun suosikkimeikki tuolla paletilla :).
Mukavasti tässä näköjään tarkentanut tuohon toiseen silmään :D. Tämä on taas tätä itse otettujen kuvien "helppoutta"... Nyt ei sentään tullut yhtään kuvaa, jossa toinen silmä jäänyt pois kuvasta :D.

Ja huomaatte varmaan, että eri ripsiväri on nyt käytössä :D. Tuon toisen meikin postauksessa oli se Avonin Superkökkö-ripsari ja tässä taas on käytössä Oriflamen ripsari.
Kertokaahan muuten mielipidettä; kannattaako mun laittaa näitä lasien kanssa olevia meikkikuvia vai riittääkö tuo ilman laseja olevat???

Mutta nyt niihin ostoksiin. Eli kuten näette, Herkussa tuli käytyä ja sieltä sitten tuli niitä herkkuja ostettua :). Väen paljous piti huolen, ettei viitsinyt tuoretiskille lähtä katsomaan ja jonottelemaan enempää...

Ja sitten VAIN nämä ostin tavara/kosmetiikka
puolelta! Karvanpoistovoidetta, jota en laske plussiin tai miinuksiin, kun tätä menee tasaista tahtia (eilen loppui sitten Avonin vastaava).
Sitten Lindsayn blogista vanhemmista postauksista bongaamani ja sen jälkeen tahtoo-listallani olleet Magisso-teenhaudutuskupit oli kanta-asiakaskortilla tarjouksessa, joten piti kotiuttaa ne kaksin kappalein :).
Muuten sitten bongailin parit kivat takit ja mekot, vaan eihän niissä kokoja sitten ollut jäljellä :(.
Eikä ollut sitä himoitsemaani Escadan hajuvettäkään :(. Eikö sitä näissä olisi tarpeeksi syytä nyt mennä ostamaan ne pari Lumenen luomiväriä, kun niitä niin himoitsin eilen ennen kuin ne loppuu!?!

Jooh, mä taidan sittenkin huomenna esitellä useamman loppuneen tuotteen, niin ei tämä postaus tämän enempää venähdä :). Tosin taidan saada ehkä tänä iltana taas Oriflamelta tilaamani tuotteet ja nekin pitäisi esitellä huomenna... Hitsi, olisi pitänyt alun perinkin vaikka kaksin kappalein loppujia esitellä, että ehtisi ennen kuun loppumista ne käydä läpi :D. Nyt näin loppuvaiheessa tulee sitten useampia.
Nooh, katsotaan miten käy! Nyt lähtään käymään tuolla pihalla, kun aurinko vielä paistaa!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Toi meikki näyttää kyllä tosi kivalta! :) Tuli heti itelle sellanen olo, että pitäis taas ruveta käyttämään kaikkia kivoja värikkäitä luomivärejä, eikä vaan noita samoja, mitä yleensä käytän.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään nimenomaan tuollaisia kunnon värejä käyttää mieluummin luomiväreissä ja varsinkin kesällä :). Sitä vaan on aamuisin klo 6 sen verran väsynyt, että monesti tyytyy johonkin todella yksinkertaiseen yhden luomivärin meikkiin ja ennen viime viikon sairastumista käytinkin pari viikkoa joka päivä vain vaaleaa violettia mun Avonin Lace Luxe-sävyn paletista. Se onkin alkanut uhkaavasti kuoppautua :D.
      Nyt taas olen pari päivää laittanut tuosta Aquadelic-paletista kullanvalkoista kokoluomelle (kun niitä samoja valkoisia on useammassa paletissa), tylsää :D.

      Poista
  2. Komppaan edellistä, meikki näyttää hyvältä =) Ja näin silmälasipäisenä tykkään kyllä jos meikit esitellään lasienkin kanssa. Itellä on muuten melkoisesti miinuksia, en tiedä miten sulla? Ja juu, totta kai sulla on nyt oikeus ostaa ne Lumenen luomivärit ennen kuin loppuvat, näin ainaki ajattelen naisen logiikalla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^.
      Pitää siis yrittää aina ottaa kuvat myös lasien kanssa (jos sattuu onnistumaan) :D.
      Mulla on miinusta vasemmassa silmässä vuoden takaisen tarkastuksen jälkeen -7,5 ja se tuntuu joka kerran menevän vähän huonommaksi, kun tarkastuksessa käy... Oikea silmä mulla on lähes sokea (vammani takia), joten siihen laitetaan aina sama vahvuus kuin vasempaan, ettei näytä ihan eripari-linsseiltä :).

      Mulla on ollut sellainen tapa, että jos joku himoitsemani juttu jää mulla päähän kummittelemaan pidemmäksi aikaa, niin sitten käyn ostamassa sen ja nyt nuo luomivärit ovat pörränneet taukoamatta mun mielessä siitä asti, kun näin ne :D.
      Hitsi, kun tulisi joku hyvä ale-tarjous, niin kuin oli niistä perusvalikoiman sävyistä silloin aikanaan Cittarissa!!

      Poista
    2. Nonni, sitä suuremmalla syyllä lasikuvia vaan kehiin, mulla on jonkin verran parempi näkö kuin sulla (jos muistan niin toisessa -6,25 ja toisessa -6,75) ja suurilla miinuksillahan on se ikävä puoli ettei meikki välttämättä näy niin hyvin. Toisaalta, sitten ei taida virheetkään näkyä niin hyvin, asioilla on siis aina puolensa ;) Mutta tosiaan, yleensä blogeissa näkee vain niitä 'lasittomia' meikkejä joten hyvä jos jotkut näyttävät miltä se meikki näyttää lasien kanssa. Ja hei, voisitpa tehdä jonkun vinkkipostauksen meitä heikkonäköisiä silmälläpitäen, siis että miten vaikkapa silmät sais näyttämään suuremmilta vaikka linsseissä miinuksia piisaa =)

      Luulis että niistä luomiväreistä tulee vielä joku alennus, se on vaan eri asia et jaksatko oottaa sinne asti kun jo mielessä kummittelevat... =D

      Poista
    3. Täytyy sitten laitella kuvia laseillakin :). Tuo on kyllä totta, ettei hirveästi ole näkynyt meikkikuvia lasien kanssa blogeissa!
      Mä en valitettavasti osaa mitään vinkkejä meikkaukseen antaa, kun meen täysin oman mielialan ja jaksamisen mukaan luomivärien käytössä, enkä muutenkaan osaa vielä(kään) meikata sillä tavalla "oikeaoppisesti" :D.
      Eli toisin sanoen en koskaan valitse luomivärejä yms. sen mukaan, mikä isontaa/pienentää silmiä vaan ihan niin, että nyt paistaa aurinko, pistetääs vaikka turkoosia luomille :D.

      Poista
  3. Kiva kun ostit Magisso-mukit vinkistäni! :) Olen kyllä ollut niihin todella tyytyväinen :) Kiva kun pääsit sitten Hulluilla Päiville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vaan itsellesi, kun olit blogiin laittanut niistä kuvia! En oo vielä ehtinyt testata, mutta innolla odotan millaisia ovat käytössä!! :)
      Ja kiva oli kyllä Hullareilla käydä ja muutenkin ihmisten ilmoilla, vaikkei sieltä paljoa tullutkaan ostettua. Jospa sitä syksyllä sitten pääsee paremmin ostoksille :).

      Poista

Suositut tekstit