keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Syöpöttelyä ja ostostelua :)

Tänään töiden jälkeen tavattiin taas pitkästä aikaa rakkaan R:n kanssa ja mentiin ensimmäiseksi syömään kiinalaista Beijingiin. Itse otin sitten vaihtelun vuoksi tällaisen aterian:

Tämä annos oli listalla numero 38 Neljän erikoinen, jossa oli friteerattua kanaa, friteerattuja jättirapuja, chili härkää, ja valkosipuli-pippuri kanaa.
Nuita jättirapujakin oli 3kpl, mutta ehdin syödä yhden ennen kuin muistin kuvan ottaa :D. Hyvää oli kaikki, vaan en jaksanut syödä kuin nuo friteeratut kanat ja ravut ja pikkuisen maistaa härkää ja kanaa. Otin loput sitten mukaan, niin saan huomiseksi töihin evääksi :).

Sitten me suunnattiin ostoksille. Käytiin ensin Optiholmilla, kun halusin tiukentaa vähän nuita mun lasien sankoja ja samalla kysäisin, onko aurinkolaseista mitään tarjouksia tällä hetkellä. Sanoi, että voidaan sitten katsoa tarkemmin mutta mulle tarvittavilla ohennuksilla koko paketin saisi noin 300-400e:lla :). Tässä nyt pyöritellyt, jos ensi kuussa sitten kävisi satsaamassa niihin. Muualla en halua enää käydä, kun tuolla on niin loistava ja ystävällinen palvelu, että mielelläni tuen tuota pienempää liikettä ja tuollaisesta palvelusta kyllä voin maksaa enemmän :).
Tämän jälkeen mentiin Suomalaiseen kirjakauppaan, jossa oli järjestys muutettu ihan erilaiseksi! Jälleen siellä kyttäsin yhtä Dean Koontzin uutta kirjaa, vaan 36,90e on liikaa tällä hetkellä... Mieluummin ostan pokkareita :).
Sitten suunnattiin Intersportiin, kun halusin käydä katsomassa, onko siellä eräät jutut tarjouksessa vielä ja olihan ne eli nämä otin mukaani:

Crocsin perussandaalit oli muutamassa värissä tarjouksessa 19,90e. Pitihän ne tuolla hinnalla oikeat sitten ostaa ja nyt mulla on viimein töihin rennommat kengät! Siellä olisi ollut lisäksi violetteja liloja ja turkooseja, vaan koot meni niin pieniksi, niin nuo oli pakko ottaa. Eipä sillä, tykkään kyllä sinisestä :).
Ja viimeisenä mentiin sitten Anttilaan, jossa siis taas kuolasin niitä Lumenen kahta luomiväri-sävyä ja arvaatteko miten kävi???


No yksi sävyhän sieltä lähti sitten mukaan :D. Pinkki Apilapelto (vai mikäsenytoli) jäi vielä odottamaan, mutta tämä oli pakko ostaa! Eli tämä on Blueberry Long-wear Crystal luomiväri, Summer Trends kokoelmasta sävy 31 Välkkyvä vesi (Cloud Sailing). Aivan täydellinen kesäsävy!!
Nyt tosin yhtäkkiä iski mieleen, että mullahan on sittenkin vähän samantapainen sävy Oriflamelta... Mutta on tämä silti erilainen, tässä kun on kullan häivähdystäkin mukana... ;D

Niin ja sain sitten R:ltä myös pienen pienen yllätyksen, jonka hän oli nähnyt kirpparilla ja katsonut heti, että tuo on niin minulle :D.

Ihana kissa-kuosinen muistikirja <3 !!! Kooltaan tämä oli sitä A5-luokkaa :).

Mutta nyt mä alan tehdä Avonille tilausta ja sitten suihkuun :).
Hitsi että mulla meinasi hermot tässä mennä, kun Firefox lopetti yhteistyön ja nyt tällä Internet Explorerilla tätä tekstiä värkännyt, niin se vaan heittelee noita kuvia ihan miten sattuu ja tekstiä ei saa lisättyä ilman hirveetä värkkäämistä :(.
Jospa huomenna on parempi päivä...
Miumoi <3


4 kommenttia:

  1. kosmetiikasta puheenollen, tule osallistumaan arvontaan! (:

    VastaaPoista
  2. kiitos vielä eilisestä! josko seuraavan kerran sitten lähdettäis vaatekauppoja kiertelemään?;) ja luin muuten vahingossa väärin tuosta että sen punaisen luomivärin sävy oli apinapelto..:D -R ps:laitapa mulle se mun oriflamen tilauksen loppusumma kun tuossa ei ollut sitä avainrengasta että paljonkohan nuo sitten tekeekään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan itsellesi <3.
      Juu, pitää tosiaan niitä vaatekauppoja koittaa kiertää seuraavalla kerralla enempi :D.
      Apinapelto xD Repesin ihan täysin :D.
      Laitan sulle naamaan sen summan :).

      Poista

Suositut tekstit