tiistai 4. lokakuuta 2011

Loput Hajuveteni (ja pari heivaan poiskin...)

Ei ole oikein mitään kirjoitettavaa, niin ajattelin sitten tehdä postauksen lopuista hajuvesistäni, joita en ole vielä esitellyt :).

Tässä on ensin tämän päivän hajuvesi, jota laitoin eli kyseessä on Avonin Simple Elements-sarjan 30ml Meadow Dew EdT. Tämä sarja tuli myyntiin loppukesästä 2009, mutta enää tätä ei ole näkynyt kuvastoissa.
Muut sarjan tuoksut olivat Warm Sunshine ja Perfect Cotton eli kyseessä oli aika luonnon läheiset tuoksut. Tämä omistamani tuoksu on kuvattu olevan raikas ja elinvoimainen ja se sisältää Murattia, Vesihyasinttia ja Tiikkipuuta. Tämä on todella vastakohta mun normaalisti käyttämille tuoksuille :D. Tämä on sellainen vesimäisen raikkaan makeahko tuoksu, josta kyllä tykkään paljon. Eli näköjään kuitenkin muutkin kuin makeat tuoksut itselleni sopii :).

Ja sitten tässä on pari TODELLA vanhaa tuoksua, asuin vielä kotona, kun nämä oli mulla... Eli Yves Rocherin Yria ja Ming Shu, jotka ovat minikokoisia (5-7ml?). Nuorempana tykkäsin tuosta Ming Shu:sta paljonkin ja yhden tuollaisen pienen pullon olenkin käyttänyt. Enää ei vain iske, samoin tuo Yria ei ole koskaan iskenyt, liian raskas tuoksu itselleni...
Niinpä päätinkin, että heitän nämä roskiin nyt, kun ovat jo niin vanhojakin. Turhaa näitä pidän hyllytilaa viemässä, kun en koskaan tule näitä enää käyttämään (ja tuoksutkaan tuskin on enää samat). Näiden jälkeenkin mulla vielä jää minikokoisia tuoksuja tarpeeksi käytettäväksi :).

Sitten en olekaan ehtinyt tätä tuoksua esitellä. Tämä on Oriflamen 25ml The Babes Sweet Peach EdT, johon kuuluu tuollainen muovinen tytön mallinen "säilytys-tsydeemi". En jaksanut penkoa sitä kaappien kätköistä, niin kuvasin kuvastosta minkä tyyppinen se on (tosin en ole koristellutkaan sitä :p).
Tämä taas on makea persikkainen tuoksu, en muista mitä muuta tässä oli, kun selitystä ei ollut tarkemmin. Tykkään tykkään :).

Tässä on 2 omistamaani Avonin 9ml Roll-on tuoksua, Aromadisiac for Her (tätä mini-tuoksua ei ole enää myynnissä, ainoastaan normaali 50ml EdT) ja Incandessence.
Aromadisiac kuuluu Itämainen Gourmand-kategoriaan ja sisältää Roseepippuria, Jasmiinia ja Santelipuuta. Tämä roll-on tuoksu on mielestäni melko pehmeä tuoksu, varmaan enempi tulisi esille todellinen tuoksu tuossa normaalissa EdT:ssä. Tykkään tästä varsinkin iltatuoksuna ja baariin (silloin harvoin kun käyn :D) laitan aina tätä :).
Incandessence on puhdas kukkaistuoksu, jossa on Orkideaa, Tulppaania ja Pionia. Tästä tykkään myös roll-on tuoksuna, mutta normaali-EdT tuskin mulla kuluisi. Mukavaa vaihtelua kuitenkin noiden makeiden tuoksujen sekaan :).

Sitten tässä on tällä hetkellä omistamani näytteet Avonilta ja Oriflamelta. Silloin tällöin tulee näitäkin laitettua, mutta enempi pitäisi näitä pois käyttää :p. Joskus jos mulla ei ole jotain Avonin tuoksua erillisessä pussissa jäljellä asiakkaalle, niin annan täältä, jos löytyy. Kaikkia uusimpia en ole edes itsekään vielä ehtinyt nuuhkia ja testata nuista :D.

Ja jotta minulta ei makeat tuoksut pääse vahingossakaan loppumaan, ostin 2010 Juhannuksena Tukholman risteilyltä laivalta tämän mini-Escada-setin, eli voin näistä 4ml pulloista nauttia nuita vanhoja kesätuoksuja :D. Paljoa en ole ehtinyt näitä vielä käyttää, aina tulee joku suihkepullo napattua käteen :p.
Aivan ihanan värisiä nuo pullot, ihana ois omistaa nuista edes 30ml pullot.....

Jees, tällaista tällä erää. Pitää tähän loppuun laittaa kuvaa Neffuskasta, röhnötti niin hauskasti eilen sohvalla:


Höpsö katti tuo on :D. Tosin Siirikin on muutaman kerran jalat suorana selällään sohvalla nukkunut :D.
Mutta kirjoitellaan jälleen huomenna (jos nyt on edes mitään kirjoitettavaa :) ).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Munkin pitäis tehdä hajuvesiosaston suursiivous, ja heittää parit vanhat tuoksut mäkeen.. :) Ehkä tässä joskus :D

  Nuo escadat on aika ihania, oon ite myös makeiden tuoksujen ystävä. Ostin joskus vuosia sitten tuollasen samanlaisen paketin miniescadoita, ja sain juuri viimeisen käytettyä :D Kauan niitä pidin kaapissa asenteella "ovat niin ihania etten viitsi käyttää" kunnes tajusin kuinka tyhmää niitä on säilöä kaapissa vanhentumassa x)

  Muutenkin mulla on jotenki outo käytän huonommat pois ensin ja jemmaan parempia- asenne.. :D ehkä joskus opin päinvastaisen ajattelutavan.

  VastaaPoista
 2. Suursiivouksia kannattaa tehdä aina välillä ;).
  Mulla on nyt se vaikeus päivittäin, ettei tiedä mitä hajuvettä laittaisi, kun kaikki on niin ihania :D. Huonot kun olen käyttänyt vessatuoksuina pois aikaa sitten.
  Pitäisi vaan vuorotellen joka päivä laittaa eri tuoksu ja ottaa myös nuo mini-Escadat aktiiviseen käyttöön, ne kun on tällä hetkellä perimmäisessä nurkassa suihkepullojen takana, niin sen takia ei tule niitä käytettyä... Pitäisi laittaa uuteen järjestykseen mun hajuvesihylly :).

  VastaaPoista

Suositut tekstit