keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Jälleen yksi rakas loppunut...

Tunnen itseni hulluksi, kun kaikki rakkaat tuotteeni kulutan nyt loppuun :D. Nyt siis loppui kuukauden ensimmäinen meikkituote:

Eli tämä jo aiemmin itkemäni Avonin Glimmerstick Luxe Eye Liner sävyssä Pearly. Kyllähän tuosta ehkä yhteen kertaan vielä saisi, mutta melko hankalaa oli jo tänään tuota laittaa.
Ihana sävy ja toimi myös muiden rajauskynien päällä "pehmentämässä" ja muuttamassa väriä :). Kulutin tämän kuitenkin viimeiset päivät vain sen L'orealin Beigen luomivärin kanssa, mutta nyt vihdoin saan muitakin luomivärejä käyttää, kun ei ole mitään loppuun kulutettavaa vähään aikaan :D. Tai no se musta rajauskynä olisi vielä, mutta sitä en saa tämän loppukuun aikana pois käytettyä :).

Sitten taas pitkästä aikaa kuvaa aamun hajuvedestä. Olen käyttänyt aika paljon nyt jo esiteltyjä hajuvesiä, niin en ole samoja viittinyt kuvata :).

Käytin tuota violettia ja kyseessä on Avonin 50ml Ice Sheers-sarjan Delicious EdT. Se kuuluu Hedelmäinen Gourmand-kategoriaan ja sisältää Karhunvatukkaa, Mustapippuria ja Myskiä ja on yllättävän hedelmäisen makea mun nenään, vaikkei nuista tuoksuista niin luulisikaan :). Tykkään todella paljon!

Sitten omistan samaan sarjaan kuuluvan vihreän Refreshing EdT:n, jonka sain äidiltäni viime jouluna lahjaksi :). Se kuuluu Hedelmäinen/Merellinen vetinen-kategoriaan ja sisältää Päärynäsorbettia, Melonia ja Vaniljaa. Tämäkin on kivan hedelmäisen makea tuoksu, mutta varmaan tuo meloni tekee omaan nenääni sen, ettei tämä taas ole niin makea kuin voisi kuvitella. Tykkään tästäkin joka tapauksessa tosi paljon.

Tähän sarjaan kuuluu vielä kolmas, keltainen, Lucious EdT, joka kuuluu Sitrus-Gourmand-kategoriaan ja sisältää Sitrushedelmiä, Liljoja ja Sitruunamarenkia. Tämäkin tuoksu on ollut itselläni monesti mietinnässä, mutta näytteestä kun tuoksutelin aikanaan, niin en kuitenkaan sitten ole tätä tilannut. En hajuvesissä ole ehkä niin sitrusten ystävä, tai en tiedä... Pitäisi ehkä uudelleen tuoksutella, niin muistaisi, millainen tämä oli :).
Tämä sarja on vielä Avonilla myynnissä ja normaali hinta on 20e, mutta lähes joka jaksossa on ollut tarjouksessa, yleensä 13e paikkeilla.

Tällaista tällä erää, katsotaan tuleeko tänään jotain muuta kirjoteltavaa vielä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit