tiistai 26. heinäkuuta 2011

Äitin luona vieraisilla :)

Pitihän sitä käydä pitkästä aikaa äippää moikkaamassa naapurikunnassa ja kun oli hyvä keli, niin kurvasimme sinne moottoripyörällä :). Ja tässäpä muutamat kuvat , jotka nappasin:
Tämä herra on äipän karvakasa, 7v Misse :) Ja itseasiassa hän on meijän Siirin veli. Erittäin ihana, huomionkipeä katti, joka seuraa äitiä joka paikkaan niin kuin hai laivaa :D.
Ja kyllä, hän painaa vaivaiset 8.8kg (ainakin silloin vielä painoi, kun pari viikkoa sitten oli meillä hoidossa ja punnitsimme hänet :D). Se on vähän pläski... :)
Ja kahvipöydässä saimme tällaisia herkkuja, Lidlistä ostettua Bellarumin kääretorttua ja K-kaupasta ostettua Pirkan kaakaokääretorttua kermavaahdon, nonparellien ja juuri pensaasta otettujen punaherukoiden kera :p.
Ja eikä siinä kaikki, lisäksi äippä oli ostanut vielä munkkeja :D. On se kyllä mukava käydä visiitillä kotona, kun aina on herkkuja kahvipöydässä tarjolla :D.

Ja saatiin vielä lämmin ruokakin, uusista perunoista tehtyjä maitopottuja, Namsk!
Tällaista tuli tähän, laitan seuraavaan postaukseen kuvia mömmöistä, joita löytyy täältä kotikotoani :)
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Misseeee :3 Muistan mimmonen venkura se on kun yritin joskus vuosia sitten ottaa syliin :D

    VastaaPoista
  2. Hihih :D Se on semmonen pöppänä <3

    VastaaPoista
  3. Normaalisti potut keitetään ensin vedessä kypsiksi ja sitten loppuvaiheessa lisätään maito ja sipulia maun mukaan sekaan :). Mukaan voi laittaa myös kaalta (keräkaalta, kukkakaalta ym.), jolloin nimi muuttuu maitokaaliksi :). Ja paaaaljon voita myös sekaan! NAM! Nuo on ilmeisesti Karjalasta lähtöisin olevia ruokia :).

    VastaaPoista

Suositut tekstit