torstai 21. heinäkuuta 2011

Iltaohjelmana Pumppi ja Pizzaa!

Tuli siis käytyä alkuillasta Satsilla pumpissa pitkästä aikaa. Toukokuussa hommasin Satsille jäsenyyden, kun alkuvuodesta aloitin ensin yliopiston spinning-vuorolla, jota oli kerran viikossa ja innostuin siitä täysin :). Nyt oonkin sitten käynyt säännöllisesti eri ryhmäliikuntatunneilla 4-6krt/vko, eikä ole kaduttanut pätkääkään!

Tänään tosiaan oli pumpin vuoro ja kyllä treeni tuntui, osaltaan varmaan sen takia, että edellisestä kerrasta on aikaa kuukausi :D. Käytän painoina 2kg, paitsi alkulämmittelyssä 2½kg, kyykyissä 3½kg ja ojentajissa 1kg ja nuo kyllä riittävät tällä menolla hetken aikaa :D.

Vatsa kurnikin tyhjyyttään sitten takaisin kämpille tullessa, joten mikäs sen mukavampaa kuin alkaa tekemään pizzaa :D. Seuraavassa muutamat kuvat kuvaamassa asiaa paremmin:

Apuri oli vähän liiankin innoissaan mukana tekemässä meidän kanssa... Tässä siis meidän Neffi :)

Tässä osa täytteistä eli 500g jauhelihaa, 200g kypsää savupekonia, 5kpl meetwurstin kantapaloja (nämä ostettu Makkarakaupasta ), 1 keltainen paprika ja noin 10 siivua palvikinkkua. Lisäksi tuli 125g minimozzarellapalloja viipaloituina, 3 isoa tomaattia viipaleina ja n. 200-300g juustoraastetta :D


Jälleen apuri katselemassa touhua...
Pohjaan unohtui vain laittaa öljy ja suola, mutta ei vaikuttanut lopputulokseen :)

Ja tässä lopputulos! Hyvää oli ja itse söin vasemman reunan yläkulman 2 tomaatin kokoisen palan, vatsa kyllä täyttyi! Ja Neffillä oli jälleen halvat huvit, kun leikki meidän syödessä pöydän alla vessapaperirullahylsyllään :p

Mutta tällaista tänään, katsellaan lisää huomenna!
Miumoi <3

1 kommentti:

  1. Näyttää niiiin herkulliselta! <3 Ja Neffi selvästi työnjohtajana! ;)

    VastaaPoista

Suositut tekstit