sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Ukkosta ja auringonpaistetta

Tähän päivään on monenlaista ilmaa sopinut ja vähän aikaa sitten oli kunnon ukkoskuurokin :) Kissat eivät olleet pahemmin peloissaan, vaikka väliin jyrähteli ihan tosissaan. Tahvo oli vähän varovaisempi, mutta tuli partsille myös katselemaan sadetta ja Neffikin innoissaan vain järsi kuivettuneita ohran pätkiä, kun ollaan ohraa nuille kateille kasvatettu ja ne alkavat olla jo entisiä :D (pitäisi hommata lisää siemeniä ja kasvattaa lisää). Siiri ei tainnut edes huomata parvekkeen oven olevan auki, niin nukkui vain keittiön pöydällä :).

 Tällaista meininkiä Neffillä oli eilen partsilla ja varmaan, jos ei tuo laatikko olisi ollut vetinen, niin olisi varmaan ukkoskuuron aikanakin tuolla istunut (tosin se olikin sinne menossa, mutta kielsin juuri sotkeentumisen takia :D). Tämä katti ei kyllä pelkää mitään :). Pitää jossain vaiheessa kunnon postaus tehdä nuista meidän karvaisista perheenjäsenistä :).

Sitten tässä olisi kuvaa jälleen "loppuneesta" ja sen tilalle tulleesta tuotteesta.
Eli kyseessä on Lushin Love Birds-saippuan pala, jota minulla on vielä 3kpl tuon viereisen kokoista palaa jäljella. Noin 100g on alkuperäinen koko nuilla Lushin palasaippuoilla, mutta tykkään pieniä nuo palat 4-6 osaan, niin voin useammin vaihdella enkä ehdi kyllästyä yhteen :).
Tuota Love Birdsiä ei enää saa, kun se oli Ystävänpäivän Limited edition-saippua.
Tilalle tullut saippuan pala oli sitten Briteistä tilattu Retro-saippua Sunny Citrus, joka samaten on pienempiin osiin leikattu ja jäljellä on myös 3 pientä palaa :). Arvostelut näistä kerron sitten, kun oikeasti loppuvat.
Nuo minipalatkin säästän ja säilön minigrippiin ja kun niitä kertyy tarpeeksi, niin tuunaan uuden saippuan nuista jämäpaloista. Yhden saippuan olenkin jo tehnyt ja puolikas siitä on myös käytössä (se näkyykin Kosmetiikkavarastoni-postauksen lavuaari-kuvassa etummaisena, muut kaksi ovat Lushin Angel's delight ja Dermosilin Lime). Nyt saakin kerätä vähän aikaa taas nuita jämäpaloja, ennen kuin pääsee tuunaamaan :).

Juups, pitihän sitä taas lätistä tänne ajan kuluksi, kun Mr. Insinööri katsoo jotain nauhoitusta digiboksilta, saa sitten sen jälkeen alkaa pelaamaan Wii:llä C.S.I.-peliä :D (ellei ala uudelleen ukkostaa,  alkoi jälleen satamaan kaatamalla ja jostain kauempaa kuuluu jyrinää). Pelatessa meneekin varmaan loppuilta, joten tämä taitaa olla tän päivän viimeinen postaus :). Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit