maanantai 25. heinäkuuta 2011

Avonin paketti saapui!

Rankka ilta ollut, kun juteltiin pitkään (ja itkin migreenin itselleni...) Mr. Insinöörin kanssa, mutta asiat taas selvisi :). Ja saatiin pakettikin haettua, joka näytti tältä:
Ja ei, minulle ei tullut koko loota :D. Ainoastaan seuraavat tavarat tulivat minulle:
Karvanpoistovoidetta (menee ihan älyttömästi näin kesällä, harkinnut sääriä varten epilaattoria ja sen varmaan hommaankin, kunhan olen taas rahoissani!), aurinkosuihke, käsivoide (tämä oli ihan haluostos, tarvetta ei olisi ollut :D), vartalosuihke (vessan raikastimeksi :D), 12.jakson kuvastoja 5kpl, ihonhoito-opas (löytyy tiedot kaikista Avonin tän hetken ihonhoitotuotteista) ja näyte uudesta Anew-sarjan voiteesta.
Sitten paketin mukana tuli näyte uudesta hiuksiin jätettävästä hoidosta, joka tulee myyntiin tällä viikolla alkavalla 11.jaksolla :).

Nyt kun viimein sain uuden aurinkosuihkeen, saan heivata menemään tämän 3 kesää vanhan suihkeen pois :D. Vielä siinä vähän olisi, mutta kun on jo noin vanhaa niin surutta lähtee roskiin. Hyvin toimi minun iholla, imeytyi hyvin enkä palanut kertaakaan, varsinkaan viime kesänä, vaikka oltiin paljon rannalla ja aurinkoa piisasi :).
Tänä kesänä olen pari kertaa vielä käyttänyt ja en tiedä onko syy tässä, kun ensimmäisten helteiden jälkeen (kun käytin tätä runsaammin) ihoni on alkanut kutista ihan järjettömästi! Mitään näppyjä tms. ei ole näkynyt iholla, mutta varsinkin sääriä kutisee ihan hirveästi koko ajan, suihkun jälkeen ja iltaisin se on pahinta. Toinen syy saattaa ehkä olla, kun olen käyttänyt vanhempaa Oriflamen rasvaa pois kroppavoiteena, että se voisi aiheuttaa kutinaa... Tosin sitä rasvaa olen talvella käyttänyt naamaan ja silmänympäryksille ilman ongelmia, joten epäilen että tässä olisi vika...
Mutta kuitenkin, katsotaan mitä iho tykkää uudesta aurinkosuihkeesta, tämä vanha kyllä palveli ihan hyvin viime ja toissa kesän, ei valittamista :)

Tällaista tänä päivänä, meni niin nopeasti tämä päivä, ettei enempää ehtinyt kirjoitella vaikka olisi ollut ideoita :). Katsotaan mitä ehdin kirjoitella huomenna, kun käydään ajelemassa moottoripyörällä äitini luona aamupäivästä, hänellekin kun muutama tuote tuli :). Mukavaa iltaa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Aurinkorasvaahan ei periaatteessa saisi käyttää kahtena kesänä peräkkäin, että onkohan se vaan ehtinyt mennä vähän pilalle ja siksi kutisee?

    VastaaPoista
  2. Joo, tiiän tuon kyllä ettei sais käyttää :) Oli vaan viime kesänä vielä niin paljon rasvaa jäljellä, että en raskinut nakata pois vaan käytin silloin ja ei tullut ongelmia, mutta nyt tosiaan kun käytin, niin sen jälkeen alkoi kutina eli 2 kesää on kyllä ehdoton maksimi nuissa :D
    Mutta katsellaan josko tuo iho alkais rauhoittua :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit