torstai 28. heinäkuuta 2011

Ketkuttelua :D

Pitihän sitä vielä vähän höpistä tänne :D En oo vielä päässy valokuvaamaan mitään :D. Jumituin lukemaan vanhoja postauksia Cavan blogista ja aika vaan hurahti :D. Ja paljon muutakin samalla värkkäsin (pelasin naamakirjassa, heittelin leluja Neffille, ruokin kissat yms.) ja illan päälle lähdin vielä Satsille Zumbailemaan! Kivaa oli ja hiki tuli. Hauskaa tuo on, vaikkei kaikkia askeleita täydellisesti osaakaan, kunhan ketkuttaa menemään ja pitää hauskaa :D. En malta odottaa ensi maanantaita, kun alkaa uusi tanssitunti, Sh'Bam :D. Sitten ei ainakaan ole yksin äimän käkenä siellä, kun kukaan ei tiedä liikkeitä :D.

Mutta joo, nyt lähden tekemään jotain ruokaa itselle, kun en ole kunnolla tälle päivää vielä syöny ja kuitenkin kulutusta on tapahtunut taas kiitettävästi :). Katsotaan, jos saan vielä valon aikaan otettua niitä kuvia... Tai sitten vaan jätän huomiseen, eipä tässä kiirettä ole :).

EDIT! Tässäpä kuvaa ruuasta jonka sain aikaan:
Eli keitin 4 porkkanaa ja kukkakaalen lopun (noin 150g) suolavedessä ja lautaselle päälle laitoin reilusti voita :p. Kaveriksi Huovisen leipomon Italianleipää juuston, kurkun ja tomaatin kera sekä appelsiini-mehukattia :D. Oli herkullista ja vatsa tuli täyteen!

Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit