keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Loppuneita ja tilalle tulevia tuotteita :)

Olisi taas parit tuotteet loppunut ja niiden tilalle tullut uusia juttuja :).

Toissa iltana kokeilin tuon Avonin uuden Anew Aqua Youth-geelivoidenäytteen. Hyvältä ja pehmeältä tuntui iholla, mutta inci-listaa katsoin, niin lista alkoi: vesi, silikooni, glyseriini, silikooni... Vähän aikaa oltuaan, ihoa alkoi kiristää ja tuntumaan kuivalta, joten oli pakko tuon päälle lisätä vielä Oriflamen Tender Care Cold Cream-voidetta, jota käytän nyt vartalolle.
Voisin ehkä ostaa kokeiluun purkin näkeäkseni pidemmän ajan hyödyn, mutta itseni on pakko käyttää tuota seerumin tapaan eli tuon päälle on laitettava jokin kosteuttava voide. Tästä sanotaankin, että voidaan käyttää päivällä ja/tai illalla, yksinään tai sitten päivä-/yövoiteen alla. Tämä tuote lupailee tuplaavan ihon kosteuden, vähentävän kuivien juonteiden näkymistä ja tekevän nuorekkaamman ulkonäön. Pitäisi sopia myös herkkäihoisille. Nuihin lupauksiin nähden yllätti vähän tuo kuivuuden tunne omalla ihollani, mutta varmaan jossain vaiheessa annan tälle kunnon mahdollisuuden :).

 Sitten minulla loppui Avonin Ideal Shade-kivipuuteri, jota olen mukanani pitänyt meikin korjailua varten. Tai noh, periaatteessa ei loppunut, mutta tuollaisiin kuvan palasiin meni, niin hankala käyttää tuollaisenaan. Tänään sitten murskasinkin sen "irtopuuteriksi" niin kuin aina ennenkin olen kivipuuterijämille tehnyt ja hyvin toimivat siinäkin :). Ihan peruspuuteri oli ja vei kiillon pois muutamaksi tunniksi. Nyt ei Avonilla ollut seuraavassa jaksossa tämä tarjouksessa, joten jouduin eilen pitkästä aikaa turvautumaan kaupan valikoimaan ja sieltä tarttui mukaani tämä:
Eli Rimmelin Stay Matte-kivipuuteri sävyssä 005 Silky Beige. Joskus teininä viimeksi käyttänyt Rimmelin puuteria ja ihan ok se silloin oli, niin päädyin nyt halvan hinnan takia tuon ostamaan. Sävy vähän mietityttää, kun vaaleampaa ei ollut Anttilan hyllyssä, vaan oli ilmeisesti loppu hetkellisesti. Mutta tänään saan tuon testata niin näkee, millainen on :).

Sitten loppui myös kuvassa keskellä oleva, noin pari kesää sitten myynnissä ollut Avonin Foot works vesimeloni-jalkasuihke, joka on salikassissa kulkenut mukana :).
Itselläni ei ihmeellisempiä toiveita jalkasuihkeille ole, kunhan tuoksuvat suht hyvälle ja raikastavat kuumottavat jalat, niin mulle kelpaa ja tämä toteutti kyllä ne toiveet ihan tarpeeksi hyvin. Vaikka vesimelonia muuten rakastankin, niin tuoksuna ei ole mitenkään erikoinen.
Tätä ei siis ole enää myynnissä, vaan tänä kesänä on myynnissä Lime mojito-tuoksuinen sarja ja ajattelinkin tilata jalkasuihkeen seuraavassa tilauksessa :). Nyt käyttöön pääsee sitte Oriflamen Feet Up sarjan Fresh Glow Pink Grapefruit-jalkadödö ja tämä oli jokin Limited edition-tuote, joka oli vain pari jaksoa myynnissä. Tähän päädyin, kun tykkäsin Pink grapefruit-vartalosuihkeesta ja ajattelin tämän tuoksuvan yhtä hyvältä :). Tänään myös tämä tulee testattua ensimmäistä kertaa :).

Jaahas, tästäkin tuli sitten vähän pidempi postaus ja muutenkin olen tätä jo pari tuntia värkännyt (hyppinyt välillä keittiön puolella syömässä ja ruokkimassa kissoja ym. :D. Katsotaan jos postailen vielä illalla jotain :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hei Ansu.. Semmonen ystävällinen sivuhuomautus :) Muista mainita, että kaikki tuotteet on omin rahoin ostettuja, ettei tuu joltain Pirkko-Pasilta napinaa tuotesijoittelusta. Vaikka tuohon sivuun teet bannerin, jossa lyhyesti mainitset sen erikseen.

    Mutta minusta on ainakin mukavaa, että kerrot mitä siellä avonilla on tarjolla. Tietääpähän mistä etsiä jos kiinnostuu :)Niin ja tuo Rimmelin puuteri on hyvää. Itekin aina silloin tällöin sen ostan jos jokin hyvä mutta huokea puuteri pitää saada :3

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuosta huomautuksesta! Pitääpä tuo banneri tehdä, niin on yksinkertaisinta se (kun kuitenkin joka postaukseen ei erikseen muistaisi laittaa) :). Oon itsekin joissakin blogeissa huomannut tuota napinaa, joten ihan aiheellinen huomautus :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit