torstai 28. heinäkuuta 2011

Väsyttäisi niiiin paljon!

Ei saanut taaskaan aamulla nukkua pitkään. Ensin Siiri tuli 6 aikaan tassuttelemaan mun päälle ja sitten Siirin lähdettyä Neffi änkesi sänkyyn... Ja 7 jälkeen alkoivat ulkona tuuletusparvekkeita maalaamaan ja "kivasti" surisi se... Hitto, mikä se nyt on.. Nosturi?! No kuitenki (ei ajatuskaan pelaa yhtään...).
Mr. Insinööri lähti käymään kotikotonaan ja tulee vasta lauantaina takaisin, täällä siis kattien kans kolmestaan ja eilen Neffillä taas meinasi olla vatsa ripulilla... Saapa nähdä, mitä näistä parista päivästä tulee. Toivotaan että pikkusen vatsa paranisi, Tehobaktia ruuan sekaan laittanu, vaan kun ei meinaa sitten ruoka kelvata kun sitä jauhetta seassa :/. Siiri kyllä mielellään nekin eväät syö, kun joutunut taas ruuan määrää sillekin rajoittamaan, kun eilen taas ruuat oksensi... Meinaa joskus ahmia liian innokkaasti, niin joutuu säätelemään tosissaan tuo ruokailua nuilla. Suoraan sanottuna vähän raskaalta meinaa välillä tuntua tämä, kun parin tunnin välein pitää ruokkia (onneksi välissä nukkuvatkin pidempiä aikoja, niin helpottaa hieman), mutta ei se auta....
Mutta en tiedä, kirjoittelenko tänään tämän enempää. Ajattelin jos kuvailisin nuita mun purkkeja vähän tarkemmin, niin saisi niistä sitten kirjoitella omia postauksia :). Ja postausideoita olisi myös muitakin, mutta tuo väsymys meinaa olla ylivoimaista tällä hetkellä. Katsotaan mitä jaksan :).

Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit