perjantai 22. heinäkuuta 2011

Sateisen aamun fiiliksiä

Tuli sitten herättyä 7 jälkeen kaatosateen ropinaan... Eipä se kauaa sitten satanut, mutta katit varsinkin alkoivat sen jälkeen riehua ja Neffi tuli naamaan läpsimään tassulla :).
Eipä se sitten auttanut muu kuin nousta ylös ja alkaa ruokkimaan kaikki kolme kissaa, jotka kuorossa huutavat vieressä ja vuorollaan jaloissa pyörivät ja toisilleen sähisevät :D.
Meidän kissojen lisäksi täällä on Mr. Insinöörin siskon toinen kissa, Tahvo, viikon hoidossa. Elämää siis piisaa, kun Neffi tahtoisi leikkikaveria vaan kukaan ei sitä ala ja pelkkää sähinää ja murinaa saa osakseen :/
Tässä vielä parit kuvat aamulta:

Neffillä on pohjaton vatsa, ainakin mitä tulee siihen, että saa syödä muiden kupit tyhjiksi jos ovat erehtyneet jotain kuppiin jättämään... Monestikin jos Siirillä ja Neffillä on samaa ruokaa omissa kupeissaan, niin Neffille ei meinaa oma kelvata, vaan kyllä on Siirin kupin putsaamassa puhtaaksi!!Ja Neffin pitää joka paikkaan ängetä mukaan, mihinkään ei vaan saa yksin mennä ilman häntä! Tässä tuli makoilemaan vessan lattialle, kun meikkasin ja tämä onkin lähes joka aamuista (pahoittelen huonompaa kuvanlaatua, käsi varmaan liikahtanut ja valoa ei ole niin paljoa). Vessassakaan ei tosiaan saa yksin käydä, varsinkin jos jätät oven raolleen... Ja auta armias sitä maukumista, jos laitat oven kiinni asti....

Ja Tahvo rentoilee makkarin pöydällä, kerrankin saa olla rauhassa Neffiltä hetken aikaa :)Tässäpä näitä, vielä olisi luvassa ainakin pari postausta tälle päivää :D. Ideoita olisi vaikka miten paljon, ei vaan osaa päättää, mistä aloittaa ja kuinka paljon tekee :).
Mutta katsellaan myöhemmin, nyt teen jotain "aamupalaa" ja alan pienentää nuita seuraavien postausten kuvia :)
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Noita kuvia saa pienennettyä ihan täällä blogissakin, eli kun kuva on tekstikentässä niin klikkaat sitä ja valitset vaihtoehdoista: "Pieni, keskikokoinen, suuri" :) Samalla saat lisättyä esimerkiksi kuvatekstejä! :)

    Neffi on jo niin iso tyttö! :o <3

    VastaaPoista
  2. Juu, oon huomannu tuon muokkauksen :) Mutta tosiaan rajailen ylimääräisiä nuista lisäksi pois ja onnistuu jo tuon Gimp:in kanssa sen verran hyvin, niin sillä mennään. Ja tekstiä saa lisättyä hyvin kuvan viereenkin, niin ei ole vielä ollut kuvateksteille tarvetta :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit