lauantai 30. heinäkuuta 2011

Lauantai....

Yritin nukkua tänään pidempään, jotta pysyisin illan menoihin hereillä... Noh, eipä se tosiaan jälleen onnistunut, kun Neffi perinteiseen tapaansa tuli naamaa läpsimään 8 aikaan :D. Nyt oon sitten kuvaillut lisää materiaalia tähän blogiin ja muutenkin päässäni suunnitellut, mitä kirjoittelisin :). Tällaista aamupalaa tuli syötyä:
Jääkaappi huusi tyhjyyttään, mutta tällaisia vielä sentään vatsan täytteeksi löysin :). Jospa tällä vähän aikaa edes pärjäisi...
Kaupassa pitäisi kyllä käydä, että olisi huomiseksi jotain syötävää :p. Huomenna tuskin jaksaa pahemmin kauppaan vaivautua ;). Illalla olisi tosiaan menoa (teen siitä oman pienen postauksen), niin tällaisia meikkejä suunnittelin:
Olipa taas yön aikana 4 muhkeaa finniä ilmestynyt pärstään, joten nyt tarvitsee melko paljon pakkelia, että saan itseni ihmiseltä näyttämään...
Luomiväreistä en aio kaikkia käyttää, tuossa ovat ehdolla kaikki sopivat ja päätän illalla, mitä käytän :). Laitan tän nyt myös aamumeikki-tunnisteeseen, kun en nyt aamulla jaksa näitä meikkejä alkaa laittamaan, pysyvät siistimpänä sitten illalla pidempään :).

Mutta nyt lähden jälleen katit ruokkimaan ja alan seuraavaa postausta tekemään :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit