sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kiitos kaikesta Charon !!

Ihana ilta takana ja nyt "hieman" väsyttää :D. En tiedä mistä aloittaisin, joten laitan nyt ensimmäisenä kuvat asusta ja meikeistä, jotka päätin sutia naamaani. Ja varoitan, että tästäkin tulee pitkä postaus ainakin kuvien osalta :p.

Tässä siis asu, olin erittäin tylsä ja päätin laittaa nuo mun EMP:n normifarkut mustan hameeni sijasta päälle. Helpompi ajaa pyörällä ja kun illalla kuitenkin viileämpi ilma, niin ei paleltunut :). Toppi on ostettu muutama vuosi (2008??) sitten Halensilta. Kengiksi otin myös tylsästi mun joka päiväiset, kohta viimeisiään vetelevät Espiritin mustat matalat sandaalit, jotka olen ostanut vuonna 2005 Aleksi 13:sta tätini hautajaisiin. Takkina oli sitten joitain vuosia sitten (olisiko ollut 2006) Prismasta löytämäni farkkutakki. Voitte jotain päätellä nuista vuosiluvuista, että itse käytän vaatteeni ja kenkäni niin loppuun kuin mahdollista (ja sitten saa paniikissa käydä ostamassa tilalle jotain, kun yhtäkkiä rikki menevät...).

Ja tässä sitten meikit ja tukkajutut, joihin päädyin :). Paletista käytin siis oikeanreunimmaisia violetteja, sisänurkkaan vaaleaa ja ulkonurkkaan tummaa. Näiden alle laitoin nuita oikeassa reunassa olevia voidemaisia luomivärejä. Hiuksia yritin vähän tupeerata, ettei päätä myöten menisi :p.

Sitten itse iltaan. Eli tarkoitus oli lähteä puoli 8 aikaan katselemaan meininkiä ja kuuntelemaan Qstockin esiintyjiä ennen keikalle menoa. Sainkin olla kiitollinen Mr. Insinöörin hitaudesta, sillä yhtäkkiä alkoi satamaan vettä kuin sieltä kuuluisasta paikasta... Jouduimme sitten lähemmäs puoli 9 odottomaan, ennen kuin päästiin lähtemään. Kaupungilla oli porukkaa melkoisesti ja tavattiin Mr. Insinöörin sisko ja hänen poikaystävänsä hyvältä paikkaa, jossa kuultiin Jenni Vartiaisen keikkaa. Jonkin ajan päästä järkkäri tuli sanomaan, että tyhjentävät alueen poliisin käskystä, joten lähdettiin sitten etsimään paikkaa, josta ehdittäisiin kuulla Michael Monroen keikkaa. Metikössä ja mutatiellä sitten käveltiin ja yritettiin kuunnella, mutta väärässä paikassa oltiin :p.

Lähdettiin sitten kohti keskustaa ja me suunnattiin Nukeen apteekin kautta, kun korvatulpat oli kotiin unohtuneet (saa olla tyytyväinen, että Yliopiston apteekki on pitkään auki :)). Nukessa sitten kuultiin, että Charon aloittaa vasta 1 aikaan soittamaan, joten mentiin kuluttamaan aikaa patiolle ihanan upottavalle sohvalle lonkeroiden kera ja Mr. Insinööri söi ilmaista kyrsää, kun oli kerran tarjolla :D. Itse nautin vain kylmästä juomasta :). Sisällä ehdittiin vielä toiset juoda ennen keikan alkua ja istuttiinkin pöydässä jalkoja säästellen niin pitkään kuin mahdollista.

Se olikin virhe, sillä melko huonot paikat jäi sitten nähdä kunnolla keikka :/. Noh, fiilistelin kuitenkin 110%:sti, huusin, lauloin, nauroin, hypin, puin nyrkkiä ja varvastelin, että vilauksen jätkistä näkisin ja kyllähän sieltä olkien takaa välillä jotain näkyikin :). Mr. Insinööri toimi kuvaajana, mutta pimeä paikka + huono kamera = huonoja kuvia :/. Tässä "selkeimmät" kuvat:Ihana keikka oli ja takuuvarmaa Charon-laatua, niin loistava livebändi että harvat näin mahtavia ovat!
Ja rakastuin aivan täysin, kun he soittivat tämän seuraavan, aivan ihanan biisin, yllättäen akustisena <3

Oiii, näyttipäs tuolla Youtubessa olevan akustinen live-versiokin, joten pistetääs sekin tähän <3


Kaiken kaikkiaan ihana ilta ja ääni oli käheähkö sekä jalat melko kipeät (ovat edelleen :D)! Kotona oltiin puoli 3 jälkeen ja kyllä sitä on vanhaksi tullut, kun 2 lonkeroa vain join ja melko hiprakkaan niistäkin jo tulin :D (tai sitten se on vaan sitä kuuluisaa harjoituksen puutetta... :)). Puoli 4 pääsin viimein painamaan pään tyynyyn, kun olin ensin ruokkinut kissat, puhdistanut haisevan hiekkalaatikon, pessyt meikit ja syönyt vähän. Ja 11 aikaan jo olin hereillä :D. Kaikkea tässä ehtinyt hommailla ja Mr. Insinööri edelleen vetää sikeitä (nyt kello yli 2 :D).
Jos sitä kävisi tuon yhden herättämässä ja käperryttäisiin sohvan nurkkaan sipsien, dipin ja Fazerin Sinisen kanssa digiboksilta ohjelmia kattomaan :). Eli tänään en varmaan enää kirjoittele mitään, vaikka sain jälleen yhden tuotteenkin loppumaan :). Palataan asiaan sitten huomenna!
Miumoi <3

1 kommentti:

Suositut tekstit