keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Hikinen ilta !!

Lämmintä piisaa ja oli kyllä hikinen treenikin :D. Combat oli peruttu, mutta 75 minuutin Spinning oli ja siinä 9 biisiä 14:stä ajettiin koko ajan seisten ja lopuissakin oli ylhäältäajo-pätkiä :D. Nyt ei kuitenkaan tuntunut yhtä pahalta mitä viime viikolla, tosin syynä voi olla että nyt ei ollut Combatia ennen sitä :D. Mutta kyllä tuo spinnaus on kivaa, oon niin rakastunut siihen :).

Niin ja munhan piti kertoa niistä edellisen postauksen jalkasuihkeesta ja puuterista! Eli jalkasuihke tuoksui ihanasti sille mille ajattelinkin (eli onko se pink grapefruit nyt verigreippi..), joten siitä iso plussa. Miinusta tosin tulee siitä, että suihkauksessa tulee vähän liikaa tavaraa ja kuivuu ehkä sen takia todella hitaasti. Mutta tietysti tuo tulee pois käytettyä, ei mulla salilla ole niin kiire, ettenkö pari minuuttia ehtisi kuivattaa jalkoja :). Kovin viilentävää vaikutusta en huomannut tai sitten olisi kuivatellessa pitänyt enempi heilutella jalkoja :p.

Sitten se puuteri. Sävystä olin turhaan huolissani, näytti ainakin pukuhuoneen valoissa sulautuvan ihoon hyvin :). Teki ihon mataksi ja kun katsoin kämpillä 20 minuutin pyöräilyn jälkeen peiliin, mattapinta oli edelleen matta :). Joten ei pahaa sanottavaa tästä halpis-puuterista, toimii ainakin minulla tarpeeksi hyvin!

Mutta nyt lähden tv:n ääreen ja odottelemaan, milloin karvahoidokki haetaan takaisin kotiin. Ja pitäisihän tuota jotain syödäkin :p. Katsotaas mitä huomenna keksin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit