perjantai 22. heinäkuuta 2011

Energiaa ja moottoripyöräilyä

Enpäs tänään julkaisekaan sitä mun yleiskatsausta kosmetiikasta, vaan jätän huomiselle :). Ilta menikin tehokkaasti ensin SatsEnergy-tunnilla ja sen ja syönnin jälkeen moottoripyöräajelulla :)

Tuo Energy-tunti on suht monipuolinen ryhmäliikuntatunti, jossa on hyppimistä, juoksua, kyykkyjä, punnerruksia ja vatsoja. Tunti koostuu lämmittelystä ja sitten sykkeennostovaiheista ja rauhoittavista kyykkyvaiheista vuorotellen ja lopuksi on tuo punnerrus- ja vatsalihasosuus. Erittäin tehokkaan hengästyttävä tunti, tykkään :). Mikä parasta, tunnin jälkeen tuli vastaanotosta tyttö sanomaan, että olisi ilmaiseksi Pepsi Maxia muutama pullo, joissa päiväys menny yli pari päivää :D Sainpas sitten pullon, NAM!!

Tuossa tunnin aikana oli punnerrusbiisinä Linkin Parkin Crawling, oli kyllä niiiiiin ihana kuulla sekin pitkästä aikaa, vaikka aika rankassa vaiheessa pitikin kuulla se :D. Ihana ihana biisi, pakkohan se on nyt tähänkin laittaa:


Moottoripyörän selässä olin ihan kyydissä vain, sekin kävi täysin urheilusta kun yli tunti vierähti kierellessä... Kädet ja takapuoli puutuivat melko tehokkaasti, pois en meinannu pyörän selästä päästä :D. Kivaa oli kuitenkin ja omanlaista laatuaikaa Mr. Insinöörin kanssa <3
Mutta nyt lähden maistamaan Makkarakaupasta ostettua Maustettua Grillikylkeä:
Ja sitten voisi katsella tv:tä , lähtä käymään suihkussa ja unten maille,
meinaa nimittäin jo hieman väsyttää :)
(kuvassa meidän Siiri-vanhus :) )


Huomenna jälleen lisää, Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Haha just luin tuon edellisen postauksen ja sitte ku päivitin sivun niin katoin et kappas, julkasit just uuden! :'D Toi moottoripörän kyydissä istuskelu on kyllä rankkaa, mulla aina meinaa takamus puutua niin että käveleminen sen jälkeen tuntuu hassulta.. :''--------D

    VastaaPoista
  2. Hahah, mulla tulee kyllä näitä postauksia ainakin näin ensi alkuun melko paljon ja usein :D Niin paljon asioita, joista pitäs kirjottaa :).
    Ja joo, kävely oli kyllä hieman hankalaa reilun tunnin istumisen jälkeen :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit